zaterdag 23 juli 2022

‘Onbekende doodsoorzaak’ is inmiddels de grootste killer: wat gebeurt hier in vredesnaam?

 



In de Canadese provincie Alberta is ‘onbekende doodsoorzaak’ inmiddels de grootste killer. In 2019 belandden zo’n 500 overlijdens in deze categorie, in 2020 waren dat er 1500 en vorig jaar al bijna 3500.

Het gaat hierbij om mensen die plotseling zijn gestorven: onverklaarbaar, onbekend, overleden in hun slaap, niet bekend waarom het is gebeurd, kan natuurlijk niet aan het vaccin liggen dat bij iedereen wordt ingespoten.

Er is dus een compleet nieuwe categorie ontstaan: we weten het niet, we zijn artsen, maar we zijn niet in staat om te achterhalen wat deze mensen is overkomen. Wat gebeurt er in vredesnaam met de inwoners van Alberta?

In 2019 was deze nieuwe categorie de tiende doodsoorzaak, in 2020 de vierde doodsoorzaak en sinds vorig jaar is ‘onbekende doodsoorzaak’ dus de grootste killer.

Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’

De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0-44 jaar.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers. In Alberta bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” zei Brown.

Hij vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.

Verbijsterende cijfers

Begin dit jaar bleek uit verbijsterende cijfers uit Alberta dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De cijfers laten zien dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schreef voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...