vrijdag 5 augustus 2022

Catherine Austin Fitts: ‘We zijn in oorlog met globalisten van de Deep State’

 

Catherine Austin Fitts, voormalig onderminister van Huisvesting onder Bush, zegt dat we in oorlog zijn met de globalisten van de Deep State die de totale controle over de mensheid willen krijgen.

Centrale banken willen een financieel systeem dat een wetteloos misdaadsyndicaat is waarbij ze kunnen doen wat ze maar willen. Het is een keuze tussen tirannie en soevereiniteit, vrijheid of slavernij.

Bankiers willen een digitale munt, de zogeheten Central Bank Digital Currency (CBDC). “Het is geen munt,” waarschuwt Austin Fitts in gesprek met USAWatchdog.com. “We hebben het hier over een controlesysteem dat zal worden geïmplementeerd tijdens een mondiale staatsgreep.” Volgens haar is die staatsgreep op dit moment aan de gang. “Dat is wat er gebeurt.”

Terugvechten

Ze wijst erop dat de centrale bank, de BIB (Bank voor Internationale Betalingen) en alle centrale bankiers proberen om een systeem te creëren waarin ze niets meer te maken hebben met wetten en overheden. Dat zou betekenen dat ze kunnen doen wat ze maar willen, bijvoorbeeld genocide plegen, aldus Austin Fitts.

Volgens haar kunnen we terugvechten door contant te betalen.

Ze verwijst ook naar econoom Richard Werner, die onthulde dat een topbankier tegen hem heeft gezegd dat ze van plan zijn om iedereen te chippen.

Het ‘Groot Verzet’

Austin Fitts stelt dat centrale bankiers de Grondwet zullen negeren en al onze bezittingen zoals contant geld, goud en vooral grond zullen afpakken. “We zijn in oorlog en we hebben een oorlogsstrategie nodig. De ‘Grote Reset’ wordt het ‘Groot Verzet’.”

Het goede nieuws is dat mensen wakker worden en dat dit kwaadaardige, criminele systeem kan worden tegengehouden, zegt ze.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...