vrijdag 5 augustus 2022

Coronapil van Pfizer ‘is één van de giftigste medicijnen die we hebben’

 

Eind vorig jaar werd bekend dat Nederland en andere EU-landen alvast de coronapillen van Pfizer mogen gebruiken ‘om coronaklachten tegen te gaan’. Het middel heet Paxlovid en bestaat uit twee pillen. De ene pil bevat de stof PF-07321332, de andere ritonavir. Ze moeten twee keer per dag samen worden ingenomen en dat vijf dagen lang.

Afgelopen maand heeft de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA bepaald dat apothekers Paxlovid mogen voorschrijven. Volgens de Amerikaanse arts en wetenschapper Richard Urso is het één van de giftigste medicijnen die we hebben.

32 andere soorten

Het heeft invloed op 32 andere soorten medicijnen, zei hij in gesprek met Glen Jung van Bright Light News. Dus niet 32 andere medicijnen, maar 32 soorten medicijnen. “Ik denk niet dat er een medicijn bestaat dat nog giftiger is,” zei Urso.

“En nu wordt het gegeven aan iedereen die zegt: ‘Ik wil het. Ik ben positief getest op corona’,” vervolgde de arts. “Het maakt niet uit of je vijf, 55 of 105 jaar oud bent, ze krijgen allemaal Paxlovid.”

Russische roulette

Eerder vergeleek Urso het coronavaccin met Russische roulette. “Vijf mensen halen de trekker over en er gebeurt niets, de zesde is de klos. Zo simpel is het.”

“En nu worden de prikken in ons land opgedrongen aan kinderen vanaf zes maanden tot vijf jaar oud. Het is verschrikkelijk,” zei de arts.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...