woensdag 10 augustus 2022

Rechercheur doet onderzoek naar mogelijke link tussen vaccin en babysterfte, en wordt geschorst


Rechercheur Helen Grus van de politie in de Canadese hoofdstad Ottawa onderzocht een mogelijke link tussen negen baby’s die plotseling zijn overleden en de vaccinatiestatus van de moeders. Toen haar meerderen daar lucht van kregen, werd ze zonder pardon geschorst.

Donald Best, die voor de politie in Toronto heeft gewerkt, verwacht dat de aanklachten die tegen Grus zijn ingediend, zullen leiden tot een grote rechtszaak die zal worden behandeld door de hogere rechtbanken.

Best verwacht daarnaast dat de tsunami aan solide medisch bewijs dat de experimentele mRNA-behandelingen linkt aan letselgevallen en overlijdens zal worden aangevoerd door de verdediging.

Zonder te zijn getest

Hij merkt op dat uit het bewijs onder meer blijkt dat mRNA-vaccins zijn goedgekeurd voor noodgebruik zonder te zijn getest op moeders die borstvoeding geven.

De lijkschouwer klaagde bij de politie in Ottawa over het onderzoek dat rechercheur Grus deed naar de sterfgevallen, terwijl deze zaken niet aan haar waren toegewezen.

Volgens Best is dat irrelevant, aangezien een politieagent mag onderzoeken wat hij of zij maar wil onderzoeken. En dat is precies waar overheden, organisaties en autoriteiten altijd al bang voor zijn geweest.

Belangenverstrengeling

De politie en lijkschouwer beseffen waarschijnlijk nog niet hoeveel aandacht de zaak rond deze rechercheur zal trekken, zegt hij.

Best wijst er verder op dat de politie in Ottawa de experimentele mRNA-gentherapie verplicht heeft gesteld voor medewerkers. In het geval van onderzoeken naar vaccinatieschade en sterfte is er dus sprake van ernstige belangenverstrengeling, aldus Best.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...