woensdag 10 augustus 2022

Topeconoom: ‘We staan aan de vooravond van een enorme verandering’


 Topeconoom Pippa Malmgren kondigde tijdens de World Government Summit 2022 in Dubai aan dat de CBDC oftewel ‘central bank digital currency’ eraan zit te komen. Veel centrale banken onderzoeken de mogelijkheid van zo’n eigen digitale munt.

“Het financiële systeem vormt altijd het fundament van de wereldorde,” zei de econoom. “Wat we momenteel in de wereld zien, is dat we aan de vooravond staan van een enorme verandering, waarbij we het traditionele geldsysteem achter ons laten en een nieuw systeem introduceren, dat blockchain wordt genoemd.”

“Dat betekent digitaal,” vervolgde de econoom. “Het betekent dat we iedere transactie in de economie heel nauwkeurig kunnen registreren, zodat we veel meer zicht hebben op wat er gebeurt.” Ironisch genoeg pleitte Malmgren voor een soort digitale Grondwet om de rechten van burgers te beschermen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nieuwe Wereldorde

Tijdens de top vroeg moderator Becky Anderson van CNN: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?”

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei tijdens de internationale top dat ‘we weten dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens zwaar zullen worden getroffen’.

[Infowars]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...