dinsdag 15 november 2022

Diversen . . .

 Het verband tussen COVID-boosters en oversterfte

November 10, 2022

De pandemie vertraagt ​​misschien, maar in het kielzog nemen het aantal doden toe – en hun verband met de COVID-19-booster vaccinaties valt niet te ontkennen.

Alleen al in Engeland en Wales ligt het aantal sterfgevallen 12,3% boven het vijfjaarlijks gemiddelde, en ongeveer tweederde daarvan – 804 van de 1.232 – is niet gerelateerd aan COVID-infectie. En grafieken tonen de duidelijke verbinding met de shots en boosters. 

SOURCE: 

The Daily Sceptic November 10, 2022

 

Drievoudige hartproblemen gekoppeld aan deze COVID-vaccinatie


November 10, 2022

Terwijl volksgezondheidsinstanties de ernst van bijwerkingen blijven bagatelliseren na de ontvangst van de experimentele mRNA-prikken voor COVID, toont een nieuwe studie aan dat een injectie van een medicijnfabrikant wel drie keer zoveel pericarditis en myocarditis kan veroorzaken.

Onderzoekers zeiden dat de snelheden van Moderna's injectie respectievelijk 35,6 en 22,9 per miljoen doses waren voor Moderna, vergeleken met 12,6 en 9,4 per miljoen voor Pfizer. Mannen en jongere ontvangers werden het meest getroffen.

Toch drongen de wetenschappers erop aan dat de bijwerkingen "uiterst zeldzaam" en "zelfbeperkend" zijn. Ondanks wat de functionarissen zeggen, meldt MSN dat veel medische professionals de veiligheid van de injecties in twijfel trekken en "zijn teruggetrokken op het aanbevelen van de mRNA-vaccins voor met name jonge mannen vanwege de minder gunstige risico-opbrengstverhouding in vergelijking met andere demografische groepen." 

SOURCE:

MSN November 9, 2022

 

Is de COVID-booster het waard? Israƫlische studie twijfelt aan de effectiviteit ervan

November 08, 2022

 

Eind januari 2022 hadden 6,1 miljoen Israƫli's twee doses COVID-vaccinaties ontvangen; van dat aantal had tweederde, of ongeveer 4,4 miljoen, drie doses ontvangen. Maar ondanks de hoge vaccinatiegraad ervoer het land een "ongekend" aantal COVID-infecties.

Dit leidde tot een nieuwe vaccinatiecampagne om een vierde prik in de armen van de burgers te krijgen. Wat wetenschappers nu hebben geleerd, is dat "algemeen de veronderstelde vaccinatiegerelateerde immuniteit tegen SARS-CoV-2 slechts een verwaarloosbaar langetermijneffect (> 70 dagen)" heeft op de overdraagbaarheid van het virus. Het risico van alle gemelde bijwerkingen is dus zo'n korte periode van veronderstelde bescherming waard? Volgens de onderzoekers :

“De aangetoonde kortstondige immuniteit en snelle afname aan de ene kant, gecombineerd met de beperkte impact op de bevolking aan de andere kant, kunnen de behoefte aan boosters alleen voor risicogroepen richten, met onmiddellijke impact op vaccinatiecampagnes en volksgezondheidsmaatregelen op ziekte heropleving."

SOURCE:

Nature November 7, 2022

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...