dinsdag 15 november 2022

Wie heerst over de wereld en start oorlogen en pandemieën? Deze Europarlementariër heeft het antwoord


Wie heerst over de wereld? Wie start oorlogen en pandemieën? Is het Biden? Is het Poetin? Geloven dat de farmaceutische industrie gezonde burgers wil, is hetzelfde als geloven dat de militaire industrie streeft naar wereldvrede, zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

BlackRock, Vanguard en State Street – investeringsfondsen waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord – beheren meer dan 15 biljoen dollar aan vermogen. Deze vermogensbeheerders hebben belangen in alle grote farmaceuten, media, transportbedrijven, wapenfabrikanten en banken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onverzadigbare hebzucht

Het zijn de grootste aandeelhouders van onder meer Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. Ze hebben een meerderheidsbelang in zes van de 10 grootste farmareuzen. Ze hebben een meerderheidsbelang in alle bedrijven die coronavaccins hebben vervaardigd.

Het feit dat we kampen met torenhoge inflatie, die gewone burgers nog het meest treft, is geen economisch fenomeen, maar het gevolg van de onverzadigbare hebzucht van de eigenaars van deze vermogensbeheerders die de prijzen bepalen, stelt Kolakusic.

Volstrekt helder

Ze hebben ook de militaire industrie in de zak. BlackRock, Vanguard en State Street bezitten de grootste wapenfabrikanten, waaronder Lockheed Martin, Boeing en Northrop Grumman.

Het is volstrekt helder wie over de wereld heerst en alle belangrijke besluiten neemt, of het nu gaat om oorlogen of pandemieën, zegt Kolakusic.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...