woensdag 28 december 2022

Kijk eens met wie president Zelenski de handen ineenslaat


De Oekraïense president Zelenski heeft aangekondigd dat hij een overeenkomst heeft gesloten met niemand minder dan BlackRock-directeur Larry Fink. Ze gaan afspraken maken over de financiering van de wederopbouw van Oekraïne. What could possibly go wrong?

BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, adviseert de Oekraïense overheid hier al enkele maanden over, valt te lezen op de website van Zelenski.

Zelenski en Fink gaan de wederopbouw van het land op korte termijn coördineren. Ze richten zich daarbij vooral op de meest relevante en impactvolle sectoren van de Oekraïense economie.

den
Foto: Zelenski in gesprek met Fink (www.president.gov.ua CC BY-NC-ND 4.0)
Dit is jullie geld

Het is de bedoeling dat een aantal hoge bazen van BlackRock in het nieuwe jaar een bezoek brengen aan Oekraïne.

Voormalig hoofdstrateeg in het Witte Huis Steve Bannon wees erop dat de miljarden dollars die Oekraïne samen met BlackRock gaat beheren, afkomstig zijn van de Amerikaanse belastingbetaler. En dus ook van de Nederlandse belastingbetaler. “Dit is jullie geld. Jullie geld,” schreef Bannon op Gettr.

Great Reset

De Wereldbank, Europese Commissie en Oekraïense overheid hebben eerder dit jaar een rapport opgesteld waarin ze schrijven dat de wederopbouw van Oekraïne tot wel 349 miljard dollar kan gaan kosten.

Volgende maand neemt de Oekraïense regering deel aan het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. BlackRock, een partner van het WEF, speelt een belangrijke rol bij de Great Reset.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...