woensdag 28 december 2022

WEF wil Kerstmis annuleren om klimaatverandering te bestrijden

december 24, 2022   12829   75 

Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat christenen in opstand zal brengen.

Het World Economic Forum roept nu op om de kersttradities in de komende jaren te schrappen als onderdeel van een poging om het milieu te redden, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF heeft de media opgedragen om het anti-kerst barratief te verspreiden en wil een internationaal beleid invoeren dat regeringen verplicht om kersttradities in hun landen geleidelijk af te schaffen ten gunste van “koolstofneutrale” vieringen.

CNN, dat altijd voorop loopt in de globalistische agenda, heeft haar publiek vorig jaar opgedragen Kerstmis te schrappen vanwege Covid.

Dit jaar willen de liberale sadisten van CNN dat hun publiek kerstplannen annuleert vanwege de klimaatverandering. The Guardian, een andere mondiale spreekbuis die stevig onder controle staat van het WEF, heeft haar lezers verteld dat het geven van cadeaus en het genieten van traditionele kerstmaaltijden “vulgair” is en moet stoppen.

In plaats van kalkoen met alles erop en eraan wil de Guardian dat u uw traditionele kerstmaaltijd annuleert en vervangt door insecten, torren, krekels en het synthetische nepvlees van Bill Gates.

Aankomend lid van het Democratisch Huis Katherine Clark staat stevig onder controle van het WEF en zij heeft het op zich genomen om de Congresaanval te leiden om Kerstmis te annuleren, verklarend dat ze het voor haar kinderen wil doen.

Het lijkt erop dat Klaus Schwab niet overdreef toen hij zei dat het WEF overal ter wereld is doorgedrongen tot linkse regeringen.

Maar waarom is het WEF zo vastbesloten om Kerstmis te schrappen?

Eerst moet u een belangrijk feit onder ogen zien: het WEF wil opnieuw definiëren wat het betekent om mens op aarde te zijn. Zij vinden dat wij te veel vrijheden hebben en te veel hulpbronnen verbruiken.


Het WEF probeert niet alleen regeringen binnen te infiltreren en economieën te controleren, het wil de betekenis van het leven op aarde herdefiniëren. Niets minder dan dat.

Dit is een artikel op de eigenlijke website van het WEF. Ze zijn gek geworden.


Volgens een WEF-insider gaat veel van het WEF-beleid over het verpletteren van de menselijke ziel.

Hoe kun je de menselijke ziel beter verpletteren dan door te ontkennen dat ze bestaat?

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het WEF staat steeds vijandiger tegenover het christendom en de tradities die met Kerstmis verbonden zijn. Het is duidelijk dat Klaus Schwab bewust probeert Jezus Christus te verdringen.

Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging.”

Daar houdt de godslastering niet op.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica. Er is eenvoudigweg geen plaats voor kersttradities in deze nieuwe religie.

Harari schreef ook over de dood van God in zijn New York Times bestseller “Homo Deus: A Brief History of Tomorrow.”


De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of "langzame genocide"?

 

“Meer dan een eeuw nadat Nietzsche Hem dood verklaarde, lijkt God een comeback te maken,” schreef hij. “Maar dit is een fata morgana. God is dood – het duurt alleen even om het lichaam kwijt te raken.”

Let op de woorden die hij koos om te gebruiken. “Het lichaam kwijtraken.” Harari heeft met die uitspraak het spel van het WEF weggegeven. Zoals moordenaars zich ontdoen van een lijk, proberen Schwab en zijn kliek actief elk spoor van God, Jezus en het christendom van de aardbodem te verwijderen.

De grote christelijke auteur G.K. Chesterston zei het het beste. “Kan het kind niet overgaan van de natuurlijke fantasie van een kind naar het normale geloof van een man in de Heilige Nicolaas van de Kinderen, zonder die bittere breuk en abrupte teleurstelling te ondergaan die nu de overgang van het kind markeert van een land van maak-geloof naar een wereld zonder geloof?”

En dat is de kern van dit alles. We hebben te maken met mensen die vastbesloten zijn onze ziel te verpletteren en ons niets te laten geloven. We hebben ontzag nodig. We hebben verwondering nodig. Vooral in deze tijd van het jaar met Kerstmis.

Wij hebben onze tradities nodig en Klaus Schwab en zijn technocraten in de zalen van Davos mogen ons die niet ontnemen onder het mom van de strijd tegen klimaatverandering.

Wijzen op het kwaad van het WEF lijkt nooit een deuk te maken of enige invloed op hen te hebben. Waarom? Omdat ze zich niet schamen … ze schamen zich niet omdat ze geen moreel kompas hebben, ze hebben geen moreel kompas omdat ze leven volgens de regel “het doel heiligt de middelen”. Dit voorschrift tast elke vezel van hun ideologie aan, van vervalste verkiezingen tot open grenzen, klimaatverandering, ontvolking, noem maar op.


Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden

 

De mensheid heeft nog nooit zo’n geduchte tegenstander gehad.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-kerstmis-annuleren-om-klimaatverandering-te-bestrijden/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...