woensdag 28 december 2022

Kwesties voor het komende jaar

december 28, 2022   2965   18 

Op kerstavond vocht de politie in Parijs tegen gewelddadige demonstranten van de Parijse Koerdische gemeenschap. Dit soort botsingen is in heel Europa gemeengoed geworden. Ze zijn het product van “diversiteit” en “multiculturalisme”, schrijft Paul Craig Roberts.

De landen die het Westen vormen zijn niet langer naties. Het zijn conglomeraten van bevolkingsgroepen die niets gemeen hebben. Er zijn geen gemeenschappelijke zeden, geen gemeenschappelijke waarden, geen gemeenschappelijke godsdienst. Er zijn geen verenigende krachten.

In de Verenigde Staten is het net zo. Zwarte Amerikanen is geleerd zichzelf te zien als een apart slachtoffervolk. De federale regering laat de grenzen onverdedigd, waar jaarlijks miljoenen immigranten overheen stromen. Washington voegt aan deze toestroom grote aantallen vluchtelingen toe uit haar oorlogen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en nu ook Oekraïne.

De westerse regeringen willen de etnische nationaliteit van de blanke landen blijven afzwakken, ondanks het feit dat de culturele, sociale en politieke structuur van de landen van Europese afkomst radicaal wordt gewijzigd. Democratie, vrije meningsuiting en verantwoordelijk bestuur worden vervangen door tirannie.

Tirannie is de enige mogelijke uitkomst. Een verdeeld volk – een toren van Babel – kan de regering niet ter verantwoording roepen.

Zijn de architecten en voorstanders van het multiculturalisme zich bewust van de gevolgen van hun project? Zo ja, waarom haten zij dan eenheid, die een basis is voor vrijheid? Het is al tientallen jaren geleden dat de VS zijn gestopt met acculturatie van immigranten. Het proces dat van Italiaanse, Poolse en Scandinavische volkeren Amerikanen maakte, werd bestempeld als “racistische blanke hegemonie” wanneer het werd toegepast op de instroom van donkerder gekleurde volkeren. Het loslaten van acculturatie maakte van immigratie een vervanging in de breedste zin van het woord, niet alleen van de etniciteit van de bevolking, maar van de cultuur en de regeringsvorm. Zonder de eenheid die nodig is voor een regering door instemming, berust de regering op macht.

Tegenstanders van open grenzen voeren vaak een welvaartsargument aan. De miljoenen arme en ongeschoolde mensen die het land binnenkomen worden een welzijnslast voor burgers die het toch al moeilijk hebben. Maar de echte vraag is niet of de immigranten-invallers bijdragen aan de samenleving, wat sommigen duidelijk doen, maar de transformatie van een natie in een toren van babel. Een toren van babel heeft geen nationaal bewustzijn.

Een toren van babel is een vruchtbare bodem voor de identiteitspolitiek van de Democratische Partij. De Democraten steunen open grenzen omdat zij in de stemmen van de instroom van volkeren uit de derde wereld een eenpartijstelsel zien. De blanke Democraten misrekenen zich. Zodra hun aantal voldoende is, zullen de immigranten de blanke Democraten niet meer nodig hebben. Zij zullen de macht overnemen en middelen toewijzen om hun belangen te dienen. Democraten kunnen hun toekomst leren kennen door Camp of the Saints te lezen.

Decennialang hebben blanke liberalen een krachtig propagandamiddel gecreëerd voor de immigranten-invallers. Het oude Marxistische klassenconflict is vervangen door het rassenconflict, waarin blanken de onderdrukkers zijn en donkere mensen hun slachtoffers. Dit plaatst de blanken in de fout, creëert een schuldgevoel en ondermijnt het vertrouwen. Een verdediging van blanken wordt afgedaan als racistisch.

Volkeren uit de derde wereld ervaren de overheid als een wapen om tegen oppositie te gebruiken. Zij zijn niet opgevoed in een kader van burgerlijke vrijheid, evenmin als de jongere generaties van Amerika zelf. De stemmen uit de voorgeschiedenis die ons verbinden met onze identiteit zijn verzwakt. Als de stemmen verzwakken, lost de natie op. Daarvoor in de plaats komt een toren van babel, geregeerd door ruwe macht.

2023 is te laat om ons af te vragen of dit is wat we echt willen. We kunnen zeker niet langer wachten om de gevolgen van onze huidige koers onder ogen te zien.

Een aantal andere onopgeloste bedreigende kwesties, die ons stuk voor stuk kunnen vernietigen, zullen de komende dagen onder de loep worden genomen.

De geneugten van het multiculturalisme

Het is rechtvaardige restitutie voor blanke onderdrukking


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kwesties-voor-het-komende-jaar/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...