dinsdag 21 juni 2022

We hebben een nieuwe kans om de Europese coronapas te stoppen: ‘Het is tijd om op te staan!’

 

Het feit dat we nog steeds praten over het verlengen van het digitaal coronacertificaat bewijst dat deze maatregel niet is bedoeld om corona te bestrijden, maar om een digitale tirannie in te stellen in de Europese Unie. Dat zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement.

Door dit certificaat waren miljoenen Europeanen niet in staat om hun grondrechten uit te oefenen, tenzij ze zich lieten injecteren met medische producten die niet uitgebreid zijn getest, aldus Terhes.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijheid in plaats van tirannie

We zien nu dat veel gevaccineerde mensen bijwerkingen krijgen, waaronder ook sterfgevallen. We zijn gekozen door de mensen om hen te dienen en wetten te maken om hen te beschermen, niet om hun rechten te schenden of hen bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s, waaronder sterfte, zei het Europarlementslid.

Hij riep zijn collega’s op om tegen verlenging van het coronacertificaat te stemmen en te stemmen voor vrijheid in plaats van tirannie en beperkingen.

Nieuwe stemming

Anthony Stabourlos, die samenwerkt met Terhes, schrijft: “Het is tijd om op te staan! We hebben een nieuwe kans om het Covid-certificaat in het Europees Parlement te stoppen dankzij een nieuwe stemming op 23 juni!”

Hij heeft een document gemaakt dat je kunt gebruiken om alle Europarlementariërs een mail te sturen:


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...