zaterdag 18 februari 2023

Gruwelijk: dit troffen ze aan in het lichaam van een jonge gevaccineerde


De Britse uitvaartondernemer John O’Looney heeft op social media foto’s gedeeld van vreemde stolsels die uit de lichamen van gevaccineerden worden gehaald.

Een foto van stolsels die afkomstig zijn uit het lichaam van een jonge gevaccineerde gaat viraal op Twitter. Het grote exemplaar links op de foto komt uit de aorta. “Veilig en effectief hè,” zegt O’Looney.

Golfbal

Hij deelt deze foto’s omdat ‘mensen moeten zien wat hen doodt en wat er genegeerd en verdoezeld wordt’. Ook roept hij mensen op om eens te kijken wat uitvaartondernemers Brenton Faithfull en Richard Hirschman hierover zeggen.

O’Looney zegt deze stolsels bij veel gevaccineerden aan te treffen. Ook vindt hij traditionele bloedproppen ter grootte van een golfbal. “Dat is niet normaal,” aldus de begrafenisondernemer, die al 16 jaar in het vak zit.

Overal complotten

“Het lijkt veilig en effectief,” reageert iemand. Waarop O’Looney zegt: “Ik kan bevestigen dat het effectief is, in het doden van mensen.”

Bij andere foto’s van stolsels en bloedproppen schreef hij: ‘Overal complotten’, ‘Kijk, nog meer complotten’, en ‘Niets te zien hier’.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...