zaterdag 18 februari 2023

Messenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen

 februari 17, 2023   2203   8  

 

    Foto: freepik / Marelica

Messenger-RNA-sequenties van de COVID-19-vaccins van Pfizer en Moderna werden weken na vaccinatie in het bloed van verschillende mensen gevonden, volgens een nieuwe studie. Onderzoekers in Denemarken analyseerden monsters van gevaccineerde mensen en ontdekten na vaccinatie gedeeltelijke of zelfs volledige sequenties van messenger RNA (mRNA). De sequenties werden nog 28 dagen na vaccinatie gevonden, de langste periode die door de studie werd geanalyseerd, schrijft Zachary Stieber.

De bevindingen betekenen dat het mRNA, dat zich in lipide nanodeeltjes bevindt voor toediening in het lichaam, veel langer verblijft dan autoriteiten in de Verenigde Staten en elders erkennen.

Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention heeft bijvoorbeeld beweerd dat het mRNA “binnen enkele dagen” wordt afgebroken. De Infectious Diseases Society of America zegt dat het mRNA “snel wordt gemetaboliseerd en geëlimineerd via cellulaire verwerkingsmechanismen.”

Henrik Westh, hoogleraar klinische microbiologie aan de Universiteit van Kopenhagen, en co-auteurs van de nieuwe studie zeggen verrast te zijn door de bevindingen.

“Wij vonden verrassend genoeg fragmenten van het mRNA van het COVID-19 vaccin tot 28 dagen na de vaccinatie in het bloed van chronische HCV-patiënten die waren gevaccineerd met mRNA-vaccins van zowel Pfizer-BioNTech als Moderna,” schreven zij.

In het onderzoek werden monsters genomen van 108 gevaccineerde mensen met het chronische hepatitis C-virus, of HCV, en werden deze onderzocht tot 28 dagen na de vaccinatie.

Tien van de monsters, of 9,3 procent, hadden een gedeeltelijke of volledige sequentie van het mRNA.

De vaccins leveren mRNA in lipide nanodeeltjes.

De onderzoekers zeiden dat het gedetecteerde mRNA waarschijnlijk nog in de nanodeeltjes zat, die “langzaam van de injectieplaats zijn vrijgekomen, rechtstreeks in het bloed of via het lymfesysteem.” Zonder de nanodeeltjes zou het mRNA “snel worden afgebroken.”

 

Zij beweerden dat de nieuwe gegevens “niets veranderen aan de conclusie dat beide mRNA-vaccins veilig en effectief zijn.”

Deze conclusie is bevooroordeeld en gaat voorbij aan het feit dat pseudo-uridine, gebruikt om het RNA in de vaccins te modificeren, “de stabiliteit van het RNA aanzienlijk verandert,”, vertelde Dr. Robert Malone aan The Epoch Times. Uit in 2022 uitgelekte documenten bleek dat Europese regelgevers zich zorgen maakten over afgeknotte en gewijzigde RNA in vaccins.

De onderzoekers zeiden ook dat het mRNA dat in het bloed achterblijft “een langdurige productie van spike-eiwitten mogelijk maakt, wat een voordeel is voor een continue immuunrespons bij sommige personen.”

Als dat waar is, zou dat neerkomen op een chronische Low-Level-Boosting, wat de immuunimprinting zou verergeren, oftewel iemands lichaam richten op de verouderde stammen waarop de vaccins zich richten, volgens Malone, die de mRNA-technologie hielp ontwikkelen.

Malone zei dat de moeilijkheid om specifiek mRNA van de vaccins te identificeren, vooral naarmate de tijd verstrijkt, betekent dat er RNA van de vaccins in het bloed van sommige van de andere monsters kan hebben gezeten.

Westh, Pfizer en Moderna reageerden niet op een verzoek om commentaar.

Het artikel is gepubliceerd door het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Er werden geen financieringsbronnen vermeld.

Onderzoek bij muizen heeft de verspreiding van het mRNA buiten de injectieplaats en de lymfeklieren aangetoond. Een eerder artikel beschreef de vondst van mRNA in kiemcentra van lymfeklieren tot 60 dagen na vaccinatie met de vaccins van Pfizer en Moderna. Een andere groep onderzoekers ontdekte mRNA van de vaccins twee weken na vaccinatie. Onderzoek bij muizen heeft de verspreiding van het mRNA buiten de injectieplaats en de lymfeklieren aangetoond.

 

De artikelen benadrukken dat “we echt niet weten hoe lang dit RNA blijft aanhoudt,” aldus Malone. “De echte betekenis van dit alles is dat de veronderstelling dat bijwerkingen die na twee tot drie weken optreden niet gerelateerd zijn aan het serum, opnieuw duidelijk onjuist is.”

Het mRNA levert instructies aan het lichaam om het spike-eiwit te produceren, dat mensen tegen COVID-19 moet beschermen.

Deskundigen zijn bezorgd dat het circulerende spike-eiwit toxisch is en bijdraagt tot myocarditis, een vorm van hartontsteking veroorzaakt door de vaccins, en andere bijwerkingen na vaccinatie.

“Het spike-eiwit veroorzaakt ontstekingen, spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels, spike-eiwit veroorzaakt amyloïde- en prionziekten en spike-eiwit veroorzaakt al deze auto-immuunziekten,” vertelde Dr. Paul Marik, medeoprichter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, eerder aan The Epoch Times“Het is een totale aanval vanuit elke hoek, en dat is nog maar het begin van wat spike doet. Het lijkt erop dat hoe meer spike je hebt, hoe meer ontstekingen je hebt.”

In januari meldden Amerikaanse onderzoekers dat ze hoge niveaus van spike-eiwit hadden ontdekt bij mensen die gevaccineerd waren en myocarditis hadden opgelopen.

Enkele maanden eerder meldden onderzoekers uit Colorado dat zij “bijna identieke veranderingen in genexpressie” hadden gevonden bij mensen met myocarditis na COVID-19 infectie of vaccinatie, waarbij de veranderingen werden vastgesteld tot 137 dagen na infectie en 182 dagen na vaccinatie. Ze zeiden dat meer studies nodig zijn “om de volledige omvang van de moleculaire pathologie van COVID-19- en mRNA-vaccin-geassocieerde myocardschade te bepalen, met inbegrip van de mate waarin en de manier waarop deze wordt veroorzaakt door blootstelling aan spike-eiwit.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/messenger-rna-sequenties-worden-weken-na-de-covid-19-vaccinatie-in-het-bloed-aangetroffen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...