maandag 20 februari 2023

Kijk: Het begint artsen op te vallen dat in hun omgeving mensen plotseling overlijden

De Amerikaanse arts en politicus Joel Rudman laat weten dat een goede vriend van hem plotseling is overleden. “Dit horen we tegenwoordig maar al te vaak,” zegt de arts in een video op Facebook.

“Vóór 2020 heb ik in totaal misschien één patiënt gehad die plotseling dood is neergevallen,” aldus Rudman. “Het is iets heel zeldzaams. In de afgelopen twee jaar is dit tientallen mensen die we kennen overkomen. Vrienden van ons.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stijgt exponentieel

“Er is dus iets aan de hand,” benadrukt hij, toevoegende dat de cijfers zwaar vertekend zijn. Normaal gesproken bezwijken mensen aan chronische aandoeningen – nierfalen, leverfalen, ademhalingsfalen – of een longontsteking. Nu stijgt het aantal gevallen van plotse hartdood exponentieel.

Je kunt waarschijnlijk wel raden wat er in de afgelopen twee jaar is veranderd, zegt Rudman, die lid is van het Huis van Afgevaardigden van de staat Florida. “Het is hoog tijd dat we dit serieus nemen en onderzoeken wat er aan de hand is.”

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons constateert: “Het begint artsen op te vallen dat in hun omgeving meerdere mensen plotseling overlijden.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...