maandag 20 februari 2023

Professor: voor transformatie van Wereldorde is ‘shock’ nodig


Professor Arturo Bris van het IMD World Competitiveness Center deed op de World Government Summit in Dubai een verontrustende uitspraak.

In een filmpje dat viraal is gegaan, onthult Bris hoe de overgang van de huidige wereldorde naar een ‘nieuwe’ wereldorde in zijn ogen moet plaatsvinden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kan niet geleidelijk gaan

Hij zei dat de manier waarop de wereldorde is opgebouwd niet logisch is en niet in lijn is met economische grootmachten als India, Brazilië of Duitsland. “Zij spelen geen gigantische rol in de internationale orde, maar voor mij is de grote vraag hoe we door deze transformatie zullen gaan,” zei de professor.

“Het kan niet geleidelijk gaan,” benadrukte Bris, die toevoegde dat hij gedreven moet worden door een ‘shock’.

Meester over de wereld

Twitterbaas Elon Musk waarschuwde op de World Government Summit dat het creëren van een wereldregering zal leiden tot de ‘ineenstorting’ van de menselijke beschaving. “We willen een bepaalde mate van diversiteit behouden, zodat als er iets misgaat met de ene beschaving, niet alles in elkaar stort en de mensheid verder kan,” zei Musk.

Ook Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, hield in Dubai een speech. Hij riep de aanwezige elites op om zich geavanceerde technologieën ‘meester te maken’ en zodoende meester te worden over de wereld.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...