maandag 20 februari 2023

Vreemde lichtverschijnselen in de lucht kort voor aardbevingen Turkije en Syrië

 Zondag, 19 februari 2023 16:08

 

Hits: 9422
HAARP in Turkije en SyriëNog steeds komen er meer aanwijzingen dat de aardbevingen in Turkije en Syrië allesbehalve natuurlijk waren.

Dezelfde verschijnselen die zich voordeden bij de grote aardbeving in Haïti kom je ook tegen in Turkije.


Er hebben deze maand al twee grote rampen plaatsgevonden en bij beiden bestaan er grote twijfels over hoe deze rampen hebben kunnen gebeuren.

Voor mensen die wat verder kijken dan hun neus lang is bestaat er weinig twijfel dat beide rampen moedwillig door mensen zijn veroorzaakt.

Eén van die rampen gebeurde in de Amerikaanse staat Ohio en de tweede in Turkije en Syrië.

Ook al worden er weer complete boekwerken geschreven door de factcheckers waarin zij beweren dat HAARP geen aardbevingen kan veroorzaken, toch zijn er meer en meer mensen van overtuigd dat dit wel degelijk is wat er is gebeurd in Turkije en Syrië.

In de onderstaande video wordt ingegaan op het feit dat het zo ontzettend lang duurde voordat de internationale hulpverlening echt op gang kwam. Drie dagen na de ramp waren er volgens een reportage van de BBC nog nauwelijks buitenlandse hulpverleners aanwezig en hetzelfde geldt ook voor de VN die pas na ruim drie dagen op dook.

Samantha Edwards van Counterspin Media, de maker van onderstaande video, wijst erop dat drie dagen juist heel kritisch is voor overlevenden en dat het feit dat de internationale hulpverlening zo laat op gang kwam dan wel toeval moet zijn.

Toen de VN dan eindelijk in actie kwam verschenen er zes vrachtwagens in Syrië, slechts ten dele gevuld met dekens en dergelijke. Ook met een tweede konvooi vrachtwagen was het niet veel beter gesteld.

Al jaren en jaren heeft het Westen zware sancties ingesteld tegen Syrië. Maar, wanneer er een ramp plaats vind zoals nu het geval is, dan tellen er andere regels. Dan zou je verwachten dat die sancties even worden vergeten omdat er miljoenen mensen hulp nodig hebben. 

Niet dus, terwijl alle aandacht weer wordt gericht op Zelenski, de favoriet van de satanische sekte. Alle landen die het Westerse propagandaverhaal steunen krijgen alle geld en aandacht, landen die daar niet bij horen en zich niet tegen Rusland keren, worden bestraft.

Na ongeveer tien minuten in de onderstaande video wordt door een expert uitgelegd dat je wel degelijk de meest heftige aardbevingen kunt veroorzaken als je gebruik maakt van HAARP. Het is geen fabeltje dat zomaar even kan worden weg gepoetst door de factcheckers.

Ook zie je een aantal bizarre beelden van verschijnselen die zich in de lucht voordeden, kort voor de aardbevingen. 

Zoals ongeveer een uur voor de aardbevingen vreemde blauwe flitsen in de lucht. Een verschijnsel dat zich vaker schijnt voor te doen net voor aardbevingen. Zo ook bij de grote aardbeving in Haïti in 2010.

Het lijkt erop alsof wij nu in een stadium komen waarin zij willen dat wij weten hoe machtig ze zijn en wat ze allemaal kunnen veroorzaken.

Het is 'alle remmen los' zodat zij straks hun gewenste nieuwe orde kunnen bouwen vanuit de chaos die ze overal veroorzaken.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...