vrijdag 28 april 2023

Geen complot meer: ze geven toe dat invoering digitaal geld voorwaarde is voor Great Reset-doelen


We moeten de SDG’s (Great Reset-doelen, red.) binnen 10 jaar behalen. Dat zei Ruth Goodwin-Groen, directeur van de Better Than Cash Alliance, in 2019 op de Financial Inclusion Summit. We hebben dus nog zes jaar de tijd.

De Better Than Cash Alliance wordt gesteund door de Verenigde Naties en onder meer overheden, bedrijven en internationale organisaties nemen eraan deel. Alle deelnemers moeten contant geld uitfaseren en overstappen op een digitaal alternatief, zei Goodwin-Groen. “We moeten dit probleem oplossen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elke overheid

“Wist u dat elke overheid ter wereld zich heeft gecommitteerd aan [de Sustainable Development Goals]? Elke overheid heeft ermee ingestemd. De overheid van Noorwegen, de overheid van AustraliĆ«. De overheid van EthiopiĆ«, de overheid van Rwanda,” benadrukte ze.

Het is geen complot meer. Het verbannen van cash en de invoering van digitaal geld is dus een voorwaarde voor de SDG’s.

Laatste fase

Deze week liet de Europese Centrale Bank weten dat zij in de laatste fase zit van haar onderzoek naar de invoering van de digitale euro. “We gaan nu de laatste fase in van de onderzoeksfase van het project,” zei directielid Fabio Panetta.

Hij voegde toe dat ‘in een moderne economie de mogelijkheid om digitaal te betalen een basisbehoefte is voor mensen’. Critici waarschuwen dat een digitale euro kan worden gebruikt om in de activiteiten van mensen te snuffelen. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...