vrijdag 28 april 2023

Je Houdt het niet voor mogelijk!!!

 LGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechten

april 28, 2023  954   8 

 

De LGBT-beweging heeft een nieuwe vlag uitgebracht om de rechten van pedofielen te waarborgen, nu ze op weg zijn naar hun volgende perverse grens van seksuele bevrijding, bericht Bigleaguepolitics.



Als gevolg hiervan heeft Twitter CEO Elon Musk het account geschorst en de pro-pedo uitingen op het platform onderdrukt (een grote verschil van het beleid dat van kracht was voordat hij het bedrijf kocht):

Big League Politics heeft bericht over hoe de LGBT-beweging aandringt op acceptatie voor minor-attracted persons (tot minderjarige aangetrokken personen), wat hun nieuwe eufemisme is voor pedofielen in een poging het slachtofferschap van kinderen te mainstreamen:

“Een assistent-professor aan de Old Dominion University (ODU) verdedigt pedofielen, noemt hen bij hun nieuwe voorkeurseufemisme “tot minderjarige aangetrokken personen” en beweert dat hun gedrag “moreel” kan zijn.

Allyn Walker, assistent-professor sociologie en strafrecht, schreef zijn boek A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity om de acceptatie van pedofielen te bevorderen. Hij legde de redenering achter zijn gedachten uit tijdens het beantwoorden van vragen in een recente livestream.

“Ik gebruik de term minor-attracted person of MAP in de titel en in het hele boek om meerdere redenen. Allereerst omdat ik denk dat het belangrijk is om terminologie te gebruiken voor groepen waarvan leden van die groep willen dat anderen die voor hen gebruiken, en MAP-pleitbezorgers zoals ‘Before You Act’ hebben gepleit voor het gebruik van de term MAP. Zij pleiten er vooral voor omdat het minder stigmatiserend is dan andere termen zoals pedofiel,” aldus Walker.

“Veel mensen die de term pedofiel horen, nemen automatisch aan dat het om een zedendelinquent gaat, maar dat is niet waar, en het leidt tot veel misvattingen over aantrekkingskracht op minderjarigen. Het idee dat u naar voren bracht, dat het gebruik van de term “aangetrokken tot minderjarigen” suggereert dat het oké is om je tot kinderen aangetrokken te voelen, heb ik zeker gehoord, maar het gebruik van een term die aangeeft tot wie iemand zich aangetrokken voelt, zegt niets over de moraliteit van die aantrekkingskracht,” voegde hij eraan toe.

Andere opmerkingen uit de discussie maken overduidelijk dat Walker pedofilie verdedigt en pedofielen probeert op te nemen in de LGBT-beweging.

“Niet-overtredende MAP’ers misbruiken per definitie geen kinderen, dus hun gedrag is moreel verantwoord, maar ze worden nog steeds onderworpen aan het idee dat ze slechte mensen zijn,” zei Walker.

“Het stigma tegen MAP’s is deels een probleem omdat het MAP’s laat denken dat ze monsters zijn. Dat is echt problematisch voor het welzijn van MAP’s. Het is echt moeilijk om ermee om te gaan omdat je denkt dat je een verschrikkelijk persoon bent omdat je gevoelens hebt die je niet kunt veranderen,” voegde hij eraan toe.”

Goed van Musk dat hij actie onderneemt tegen deze waanzin. Er zal echter christelijk nationalisme nodig zijn om deze plaag volledig uit de samenleving te verwijderen.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/lgbt-beweging-debuteert-nieuwe-vlag-voor-pedorechten/

 


De wereldelites normaliseren pedofilie

Regeringen over de hele wereld, die onder de controle van het Wereld Economisch Forum fungeren, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen, schrijft Baxter Dmitry. Het gebeurt vlak voor onze ogen en … Meer lezen overDe wereldelites normaliseren pedofilie

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  https://www.frontnieuws.com/de-wereldelites-normaliseren-pedofilie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...