vrijdag 28 april 2023

Robert F Kennedy Jr. slaat nagels met koppen, onthult alle leugens die Amerikanen worden verteld over de oorlog van Rusland in Oekraïne

 Woensdag 26 april 2023 door: JD Heyes

Tags : conflicteconomieVerkiezing 2024overheidsschuldinvasieleugensgeldhoeveelheidpropagandaechte onderzoekenRobert F KennedyRuslandTucker CarlsonOekraïneWWIII

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

          

(Natural news) Robert F. Kennedy Jr., die vorige week verklaarde dat hij tegen Joe Biden opkomt voor de presidentskandidaat van de Democratische Partij 2024, was een van de laatste gasten die bleek te verschijnen in het Fox News-programma van Tucker Carlson voordat de deze maandag werd ontslagen.

En godzijdank dat de populaire gastheer RFK Jr. had gekozenals een van zijn laatste gasten omdat hij verschillende bommen liet vallen die de conventionele wijsheid onder Amerikanen en anderen in het Westen uitdaagden dat Oekraïne 'wint' of zelfs een kans zou hebben om het veel grotere Rusland te verslaan.

'Het algemene thema in mijn toespraak was deze corrupte fusie van staats- en bedrijfsmacht, die ons land tot een zakelijke kleptocratie heeft gemaakt. In een systeem van ... gezellig socialisme voor de rijken en dit soort brutaal, meedogenloos kapitalisme voor de armen, ” vertelde Kennedy aan Carlson, verwijzend naar zijn toespraak waarin hij zijn kandidatuur aankondigde..

'Het houdt ons in een oorlogstoestand. Het redt banken uit op hetzelfde moment dat, weet u, deze maand, de laatste Amerikaanse regering 30 miljoen mensen vertelde dat het hun welzijnscontrole, hun voedselstempelcontroles met 90 procent verminderen, het nam 15 miljoen mensen weg van Medicare. In dezelfde maand gaf het $ 300 miljoen dollar aan de Silicon Valley Bank en tikte het de kosten van de oorlog in Oekraïne op tot $ 113 miljard. We sturen 113 miljard dollar naar Oekraïne. Het volledige budget van de EPA is 12 miljard dollar. Het budget van CDC (min. van Volksgezondheid nvdr.) is $ 11 miljard, 'vervolgde hij.

'We hebben 57 procent van de Amerikaanse burgers die geen duizend dollar in handen kunnen krijgen als ze een noodgeval hebben. Een kwart van onze burgers heeft honger, 'voegde JFK eraan toe. "Dus we verlagen de welvaarts- en voedselbonnen met 90 procent, en we betalen en we redden de bankiers, we betalen voor een oorlog die we ons niet kunnen veroorloven

Verder voegde hij eraan toe: 'En de manier waarop we dit doen, is door geld te drukken. We hebben de afgelopen 14 jaar 10 eeuwen geld gedrukt. En dat is wat inflatie veroorzaakt, waardoor de voedselprijzen stijgen en dat is een belasting voor de armen. Weet je, we hebben de voedselprijzen voor basisvoedingsmiddelen zoals kip, zuivel en melk de afgelopen twee jaar met 76 procent verhoogd. En nu snijden we de voedselbonnen van mensen en redden we banken dezelfde maand. Het slaat nergens op en we moeten dit soort bedrijfscontrole-overheid kwijtraken. Het komt van, weet je, onze democratie evolueert naar een zakelijke plutocratie."

Als reactie vroeg Carlson aan de neef van John F. Kennedy: 'Ik zou denken dat wat je net zei, en ik zal eerlijk zijn, ik ben het met het meeste eens. Maar zelfs als ik dat niet zou doen, zou ik denken, jongen, dat is echt interessant om te zeggen. Je hebt een coherent wereldbeeld. Je hebt veel boeken over deze onderwerpen geschreven. Je hebt er duidelijk over nagedacht. Je hebt geen geld nodig, dus deze kwesties verdienen geen brede hoorzitting voordat het publiek een presidentieel jaar ingaat? Het lijkt mij dat ze dat doen."

'Ik zou denken van wel, en met name van oorlogskwesties. Weet je, mijn zoon ging naar buiten en vocht in Oekraïne. Zoals ik vandaag zei, je weet wel, de meest gerespecteerde diplomatieke goeroes zoals Henry Kissinger en Jack Matlock, en Larry Wilkinson hebben allemaal gezegd dat de oorlog in Oekraïne een enorm probleem is voor ons land omdat het dat is, vanuit geopolitiek oogpunt, het brengt de Russen dichter bij de Chinezen, wat het ergste voor ons is,” voegde RFK Jr. nog toe.

"Maar we zijn er om de juiste redenen omdat we enorm medeleven hebben met het Oekraïense volk en de illegale invasie, de wreedheid en ook hun moed en hun moed. Mijn eigen zoon diende daar. Hij sloot zich aan bij een special forces-eenheid als machineschutter. Hij vocht in het Kharkiv-offensief ', zei hij.

Vervolgens liet Kennedy een enorme bom vallen: het aantal vermoorde Oekraïners en Russische soldaten is enorm vervormd tegen Moskou.

'Maar de vraag is: waarom zijn we in Oekraïne? Omdat Lloyd Austin, de minister van Defensie, zei dat we er zijn om de Russen uit te putten. President Biden heeft gezegd dat we er zijn om het platform te ontlasten, om Vladimir Poetin af te zetten. En als dat de reden is waarom we daar zijn en we veel Oekraïners vermoorden, als pionnen in een proxy-oorlog tussen twee grootmachten, 'zei hij.

'Hier is nog een laatste ding dat ik zou zeggen. Niemand praat hierover. Er zijn 14.000 Oekraïense burgers omgekomen, maar 300.000 troepen. Russen vermoorden Oekraïners met een zeven-tegen-één, acht-tegen-één-ratio. Ze kunnen dit niet volhouden. Wat ons over deze oorlog wordt verteld, is gewoon niet waar '', voegde hij eraan toe.

Bronnen zijn onder meer:

RealClearPolitics.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-26-rfk-jr-exposes-lies-americans-being-told-about-russias-war-in-ukraine.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...