zaterdag 1 april 2023

Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie – “Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is”

april 2, 2023  1115   5   


Dr. Angus Dalgleish, een gerenommeerd oncoloog uit het Verenigd Koninkrijk, schreef onlangs een open brief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, waarin hij erop aandringt dat de schadelijke effecten van Covid-injecties “onmiddellijk worden uitgezonden en besproken” omdat kanker en andere ziekten zich snel ontwikkelen onder “geboosterde” mensen, schrijft The Exposé.

Dr. Dalgleish is professor oncologie aan St George’s, Universiteit van Londen. Zijn brief aan Dr. Kamran Abbasi, de hoofdredacteur van de BMJ, is geschreven ter ondersteuning van het pleidooi van een collega Dr. Abbasi dat de BMJ geldige geïnformeerde toestemming voor Covid-vaccinatie tot een prioritair onderwerp maakt.

Lees hieronder de brief van Prof. Dalgleish:

Beste Kamran Abbasi,

Covid heeft geen vaccinatieprogramma meer nodig gezien de gemiddelde leeftijd van overlijden aan Covid in het VK 82 jaar is en aan alle andere oorzaken 81 jaar en dalende.

Het verband met stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes is nu algemeen aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie. (Wij voorspelden deze bijwerkingen in ons QRBD artikel Sorensen et al. 2020 van juni, aangezien de blast analyse 79% homologieën liet zien met menselijke epitopen, met name PF4 en myeline).

Er is nu echter een andere reden om alle vaccinprogramma’s stop te zetten. Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel achteruitgaan nadat zij gedwongen zijn een booster te nemen, meestal om te kunnen reizen.

Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik ziekte op basis van B-cellen na de boosters. Zij beschrijven duidelijk onwel te zijn een paar dagen tot weken na de booster – één ontwikkelde leukemie, twee collega’s Non-Hodgkin-lymfoom, en een oude vriend die zich voelde alsof hij Long Covid had sinds hij zijn booster kreeg en bij wie, na het krijgen van ernstige botpijn, meerdere uitzaaiingen van een zeldzame B-celziekte werden vastgesteld.

Hebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?

 

Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn die velen suggereren, vooral omdat hetzelfde patroon wordt gezien in Duitsland, Australië en de VS.

De berichten over aangeboren immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanomen of B-celkankers hebben, die zeer gevoelig zijn voor immuuncontrole – en dat is vóór de berichten over suppressie van suppressorgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten.

Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci

Meer lezen:

·         Cancers rapidly progressing after Boosters, The Naked Emperor

·         Oncologist Sends Urgent Letter: Stable Cancers and other Diseases Are Rapidly Progressing in ‘Boosted’ People, RAIR Foundation

B-cel-gemedieerde ziekte

In zijn brief verwijst Prof. Dalgleish naar ziekten en kankers op basis van B-cellen. Volgens de British Society for Immunology spelen B-cellen een belangrijke rol bij het reguleren van de immuunrespons en kan ontregeling van de B-celfunctie leiden tot ernstige gevolgen voor de gastheer. Zoals:

·         Kanker

·         Auto-immuniteit

·         Niet-autoimmune ontstekingsziekte

·         Transplantatie, chronische graft-versus-host ziekten

·         Verspreiding van het menselijk immunodeficiëntievirus (HIV)

Geen boosters meer*

Prof. Dalgleish behandelt kankerpatiënten in de frontlinie en is geschokt en verbijsterd over wat hij ziet – en niet alleen bij zijn patiënten, maar ook bij familieleden en vrienden. Dit omvat snel groeiende en fulminerende kankers, recidieven bij mensen die al lang genezen of in remissie waren van hun kanker die in sommige gevallen al 25 jaar of meer verdwenen was. Deze kankers komen voor bij gevaccineerde personen en worden volgens Prof. Dalgleish uitgelokt door boosterinjecties. In een interview met Dr. Tess Lawrie gisteren op Tess Talks, besprak Prof. Dalgleish dit en wat hij ziet bij zijn patiënten, familie en vrienden. Hij besprak ook:

·         De rol van goedkope, gangbare en generieke medicijnen bij de behandeling van kanker, en hoe deze worden onderdrukt.

·         Hoe mensen die jarenlang in remissie zijn geweest nu beginnen terug te vallen na het ontvangen van een Covid injectie booster en waarom dit gebeurt.

·         Hoe professor Dalgleish door zijn eerdere HIV-onderzoek begreep dat de Covid-injecties stollings- en neurologische problemen zouden veroorzaken.

·         Dat hij en zijn collega alarm sloegen en hun bevindingen voorlegden aan het Britse kabinet, en dat er geen passende maatregelen zijn genomen.

De grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn

 

Hieronder vindt u zijn Tess Talks interview op Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble kunt u de video op Dr. Lawrie’s Substack HIER bekijken.


Video Link: https://rumble.com/v1yw7f8-are-covid-boosters-causing-cancer.html
Tess Talks: Veroorzaken Covid boosters kanker? 4 december 2022 (56 min)

*Artikel bewerkt na oorspronkelijke publicatie: We hebben het gedeelte “Geen Boosters meer” toegevoegd omdat het interview, dat op het moment van schrijven nog niet beschikbaar was, zijn brief aanvult.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/britse-oncoloog-waarschuwt-dat-kanker-zich-snel-ontwikkelt-na-covid-vaccinatie-ik-heb-genoeg-ervaring-om-te-weten-dat-dit-geen-toeval-is/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...