zaterdag 1 april 2023

Niccos: LHBTIQ+ Hou toch op!

april 1, 2023   1289   9  

    LHBTIQ propaganda-actie op een school in Duitsland.

Er zijn nog mensen die zich afvragen waarom ze al die letters van het alfabet zo blijven pushen nu het onaangenaam averechts gaat werken. Zelfs homo’s en lesbiennes vinden inmiddels dat ‘hun’ beweging gigantisch in de wielen wordt gereden door extreem woke idealisten. Zij worden erop aangekeken, terwijl ze juist op weg waren hun gematigde status geaccepteerd te krijgen, schrijft gastauteur Niccos.

Nederland was heel lang een land van tolerantie. We waren een soort van gidsland als het ging om acceptatie van ‘anders’, homoseksuelen mochten zichzelf zijn en zelfs was een travestiet geen probleem. Homo’s mogen trouwen en ze konden gewoon hand in hand over straat gaan, uitzonderingen en excessen daargelaten. Het ging goed totdat. Totdat er twee dingen gebeurden en Nederland door het ijs zakte.

Het eerste wat gebeurde was de tsunami van andersdenkenden. Je kunt nog zo tegenstribbelen en willen wegkijken, maar feit is gewoon dat als er teveel andersdenkenden binnenkomen de cultuur verandert. En hoe is onze cultuur verandert. Onze blonde dames in een jurk zijn tegenwoordig allemaal een hoer. Homo’s en lesbiennes kunnen niet meer hand in hand lopen.

Gooi je een paar druppels Dreft in een emmer met water, dan kun je er nog wel een slokje uit drinken. Maar gooi je het halve flesje erin, dan is het bellen blazen. Ieder weldenkend mens begrijpt dat eens de boel verzadigd is en er niets meer bij kan. Je verpest het óók voor de andersdenkenden die er al zijn en meegezogen worden in de stroom van polarisatie. Wij tegen zij.

Degenen die al die andersdenkenden maar binnen laten komen zijn nota bene dezelfde die al die letters pushen. Kun je nagaan hoezeer ze zijn afgedreven van de werkelijkheid en vanuit een gestoorde psyche denken dat alles maakbaar is. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en willen geen enkel verband zien tussen andersdenkenden, homohaat en woningnood.

Het tweede wat gebeurde was het toevoegen van steeds meer letters achter de homo’s en lesbiennes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd denken ze. Iedereen hoort erbij. Nou ja, behalve normale mensen dan want die horen er helemaal niet bij. En die witte mannen zouden eigenlijk dood moeten. Ja toch?! Alle aparte mensjes zijn slachtoffer en moeten nu gecompenseerd worden.

Straks moet we excuses gaan maken en wordt er een potje gecreëerd van waaruit alle slachtoffers ruimhartig een vergoeding krijgen voor al het leed dat ook hun voorouders is aangedaan. Opa was ook liever een oma geweest, maar was bang om te bevallen door zo’n klein gaatje. Het moet toch niet gekker worden, maar helaas is half Nederland al compleet gestoord door de idiotie te accepteren.

En de andere helft die al die letter gekkigheid niet accepteert, samen met al die nieuwe andersdenkenden trouwens, die komen nu in opstand. Er is inmiddels een enorme weerstand gegroeid jegens al die letters. En daarmee ook tegen homo’s en lesbiennes. Iedereen krijgt er nu van langs. Alles wat homo’s en lesbiennes hadden opgebouwd wordt voor hun neus afgebroken.

Het is klaar met de tolerantie. De polarisatie neemt extreme vormen aan, juist ook bij dat halve gare LHBTIQ+ gedoe. Zelfs die transgenders zijn hier helemaal niet bij gebaat, het werkt compleet averechts. Het zal nog even duren eer ook al deze mensen dit doorhebben, want het spel wordt natuurlijk subliem gespeeld. Er zijn andere krachten aan het werk en iedereen wordt misbruikt.

Niccos: School en vervolgopleiding – Wat te kiezen?

 

Wie heeft er nu baat bij als het volk zo polariseert? Wie stookt al die vuurtjes? Wie heeft belangen bij verdeel en heers? Denk je nu echt dat die ene donder geven om die tere woke zieltjes of asielzoekers. En worden deze mensen die moeite hebben zich te ontwikkelen tot evenwichtige mensen in een inmiddels cultureel gestoorde samenleving nu echt geholpen met die achterlijke letter propaganda?

Wanneer je als transgender ‘wakker bent’, dan zou jij zelfs tegen deze hele poppenkast moeten zijn. Je wordt misbruikt en dat is nog veel erger dan wat je tegen kunt komen in autochtoon nog enigszins tolerant Nederland. Je zou moeten zeggen flikker op met je regenboogvlag. Je zou moeten zeggen Nederland is vol. Je zou aan ‘onze’ kant moeten staan en samen vechten tegen het culturele verval.

De homo’s en lesbiennes ontwaken nu en zien voor wat het is. Zij willen er niet meer aan meedoen en gelijk hebben ze. Ik heb hele goede vrienden onder hen en zij zien het ook. Normale mensen die geen boodschap hebben aan een aparte status. Wanneer jij jezelf apart zet, dan ben je ook apart. Dat snapt toch iedereen. Doe gewoon en je kunt erbij horen. Maar dan moet die woke ideologie wel stoppen.

Ik weet dat er ook mensen zijn die ook geen tolerantie hebben voor homo’s en lesbiennes, maar die moeten zich ook maar aanpassen. Dat was redelijk op gang gebracht, maar wordt dus nu teniet gedaan. Iedereen in mijn omgeving begrijpt dit en zelfs politiek deugend Den Haag op het regenboogpluche moet dit begrijpen. Het is dus willens en wetens dat ze hiermee doorgaan.

Er is maar één manier om dit te stoppen. Homo’s en lesbiennes stappen al uit deze woke trein en nu nog al die andere letters. Begrijp dat je wordt misbruikt voor andere belangen. Begrijp dat je de eigen belangen er juist mee schaadt. Het grote gevaar komt van de politiek die dit pusht. Dat zijn ook de mensen die de migratie pushen en Nederland verzuipen in Dreft terwijl we van nature een waterland zijn.

Binnenkort een tirade over een andere politieke strategie, want wat ik schrijf is natuurlijk in hun ogen weer extreem rechts, fascistisch en antisemitisch. Foei.


Copyright © 2023 Niccos.

https://www.frontnieuws.com/niccos-lhbtiq-hou-toch-op/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...