dinsdag 18 april 2023

Ophef om rapport dat ‘seks met minderjarigen normaliseert’


Een schokkend rapport dat is gepubliceerd onder auspiciën van de Verenigde Naties lijkt de deur te openen naar het normaliseren van seks met minderjarigen.

Seksuele handelingen tussen personen onder de wettelijke minimum leeftijd kunnen vrijwillig en legaal zijn, schreef de International Commission of Jurists (ICJ) in maart.

Het rapport roept niet op tot het decriminaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen, maar stelt wel dat kinderen het recht hebben om seksueel actief te zijn.

Dit is altijd het plan geweest

Het is getiteld ‘The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Proscribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty’. Onder meer de VN-organisatie Unaids en het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor de Mensenrechten zijn erbij betrokken.

“Volgens de Verenigde Naties kunnen kinderen instemmen met seks met volwassenen. Dit is altijd het plan geweest,” schreef influencer Ian Miles Cheong op Twitter.

Kwaadaardig

Voormalig NHL-ster Theo Fleury zei vervolgens: “De VN zit vol met pedofielen!”

“Dit verschrikkelijke VN-rapport probeert seks met kinderen en minderjarigen te decriminaliseren. Kwaadaardig,” twitterde mensenrechtenactivist Michelle Uriarau.

[Fox News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...