dinsdag 18 april 2023

Waarom willen de “gevaccineerden” een OORLOG met Rusland, maakt het vaccin de mensen gemakkelijker beïnvloedbaar voor de propaganda van de MSM (*)?

maart 23, 2022   6566   15 

(*) Main Stream Media 

    © Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Waarom willen de “gevaccineerden” een OORLOG met Rusland, terwijl de “ongevaccineerden” dat niet willen? Een opiniepeiling in Canada bevestigt dat COVID-19 injecties de mensen oorlogszuchtiger hebben gemaakt, wat catastrofale gevolgen voor ons allen zou kunnen hebben.

Zij hebben vanaf het begin van deze lange wereldwijde nachtmerrie geprobeerd om naleving gelijk te stellen aan goedwillendheid. Gedurende heel 2020 hebben zij ons onontkoombaar verteld dat het opzetten van een masker (of twee, of drie) van u een Deugmens maakte (“Wearing is caring”); en vervolgens hebben zij ons gedurende heel 2021 onontkoombaar verteld dat “vaccinatie” (om de afschuwelijke Bergoglio te citeren) “een daad van liefde” was, zodat de vriendelijkste en zorgzaamste mensen onder ons degenen waren die zo veel mogelijk prikken hadden gekregen, schrijft Mark Crispin Miller.

Omgekeerd schilderden zij de “anti-maskers” af als een gevaar voor ons allen, niet alleen omdat zij ons zeker zouden doden (of tenminste “oma vermoorden”) met hun giftige uitademingen, maar bovendien vanwege hun ontvlambare “extreem-rechtse” vijandigheid tegenover iedereen – buschauffeurs, veiligheidsbewakers – die hen durfde te vertellen wat zij moesten doen. De propaganda die deze canard propageerde ging er vervolgens toe over om de “anti-vaxxers” afschuwelijk egoïstisch af te schilderen, volkomen onverschillig voor het enorme (denkbeeldige) risico dat zij vormden voor degenen die zich wel lieten prikken – een bewering die even duidelijk onwaar was als wetenschappelijk absurd was (en is).

Ik noem het “duidelijk onwaar”, omdat, buiten de koortsdroom die dagelijks door de media wordt “gemeld”, het altijd andersom is geweest. Al die tijd zijn het de “maskers” geweest die de “anti-maskers” gretig hebben beschimpt, en het waren de “gevaccineerden” die degenen die ervoor kozen om, om welke reden dan ook, zich niet in te laten spuiten, te kastijdden (of erger). En natuurlijk waren het deze laatsten, niet de eersten, die met zulke schijnheilige beschuldigingen bestookt werden, maar ook uitgesloten, geïsoleerd, tot zwijgen gebracht, gecensureerd, ontslagen, hun vergunning ontzegd, beboet en zelfs gevangen gezet of onvrijwillig opgenomen, omdat ze weigerden zich te laten inenten, of omdat ze alleen maar de wijsheid, of de gevolgen, van het “vaccinatie”-programma in twijfel trokken.

 

En dan hebben we ook gehoord, en sommigen van ons hebben gezien, dat de persoonlijkheid van de “gevaccineerden”, of sommigen van hen, een zekere verduistering vertoont – een duidelijke nieuwe kwaadaardigheid, onverdraagzaamheid, explosiviteit, alsof die “vaccins” doorspekt zijn met gal, of het nanotechnologische equivalent daarvan. Ikzelf ben waanzinnig aangevallen, uit het niets, door de pas geïnjecteerden; en anderen hebben hetzelfde gemeld.

Die geschiedenis van wreedheid tegen degenen die zich niet aan de regels houden, is de context waarin we nu deze peilingsresultaten uit Canada moeten bekijken, en delen:



Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-willen-de-gevaccineerden-een-oorlog-met-rusland-maakt-het-vaccin-de-mensen-gemakkelijker-beinvloedbaar-voor-de-propaganda-van-de-msm/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...