donderdag 13 april 2023

Studie: Volledig gevaccineerde gezondheidswerkers dragen 251 keer meer viruslast, bedreiging voor ongevaccineerde patiënten, collega’s

augustus 24, 2021  7645   4  

Een baanbrekende preprint studie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd op 10 augustus in The Lancet, bevat alarmerende bevindingen die verwoestend zijn voor de uitrol van het COVID-vaccin, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

De studie toonde aan dat gevaccineerde personen 251 keer meer COVID-19 virussen in hun neusgaten dragen dan ongevaccineerden.

Terwijl de symptomen van infectie worden getemperd, kunnen gevaccineerde personen ongewoon hoge virusladingen bij zich dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor zij mogelijk presymptomatische superspreiders worden.

Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende toenames na vaccinatie in zwaar gevaccineerde bevolkingsgroepen over de hele wereld.

De auteurs van de studie, Chau e.a., toonden aan dat vaccinatie en transmissie op grote schaal faalden onder strikt gecontroleerde omstandigheden in een ziekenhuisvergrendeling in Ho Chi Minh City, Viet Nam.

De wetenschappers bestudeerden gezondheidswerkers die twee weken lang het ziekenhuis niet mochten verlaten. Uit de gegevens bleek dat volledig gevaccineerde werknemers – ongeveer twee maanden na injectie met het Oxford/AstraZeneca COVID-19 vaccin (AZD1222) – de Deltavariant verwierven, bij zich droegen en vermoedelijk overdroegen op hun gevaccineerde collega’s.

Zij hebben de Delta-infectie vrijwel zeker ook doorgegeven aan ongevaccineerde mensen, waaronder hun patiënten. De sequentiebepaling van stammen bevestigde dat de werknemers SARS-CoV-2 aan elkaar overdroegen.

Dit komt overeen met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s, en met de opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, die toegaf dat COVID-19-vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen.

Op 11 februari heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de doeltreffendheid van het AZD1222-vaccin tegen de ontwikkeling van symptomatische SARS-CoV-2-infectie op 63,09% geraamd. De conclusies van de Chau-studie ondersteunen de waarschuwingen van vooraanstaande medische deskundigen dat de gedeeltelijke, niet-steriliserende immuniteit van de drie beruchte “leaky” COVID-19-vaccins het dragen van 251 keer de viruslast van SARS-CoV-2 mogelijk maakt in vergelijking met monsters uit het pre-vaccinatietijdperk in 2020.

Zo hebben we een belangrijk stukje van de puzzel die verklaart waarom de Delta-uitbraak zo formidabel is – volledig gevaccineerden nemen deel als COVID-19-patiënten en fungeren als krachtige tyfus Mary-achtige superverspreiders van de infectie.

Gevaccineerde personen verspreiden geconcentreerde virus-explosies in hun gemeenschappen en voeden nieuwe COVID-uitbraken. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega’s en patiënten en veroorzaken afschuwelijke nevenschade.

Doorgaan met vaccineren zal dit probleem alleen maar verergeren, vooral onder artsen en verplegend personeel die in de frontlinie werken en kwetsbare patiënten verzorgen.

Gezondheidssystemen moeten vaccinatiemandaten onmiddellijk laten vallen, de balans opmaken van COVID-19 herstelde werknemers die robuust immuun zijn voor Delta en de gevolgen overwegen van hun huidige gevaccineerde gezondheidswerkers als potentiële bedreigingen voor risicopatiënten en collega’s.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/studie-volledig-gevaccineerde-gezondheidswerkers-dragen-251-keer-meer-viruslast-bedreiging-voor-ongevaccineerde-patienten-collegas/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...