donderdag 13 april 2023

‘We zijn werkelijk van de ratten besnuffeld als we dit absurde pandemieverdrag tekenen’


Veel Nederlanders (EN Belgen nvdr.) zijn bezorgd over het nieuwe pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Mocht Nederland dit juridisch bindende verdrag tekenen, dan raken we – zeker bij een pandemie – voor een groot deel de controle over onze gezondheidszorg kwijt aan de WHO, zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Kamer.

De WHO eist via dit verdrag een centrale rol bij de preventie, de paraatheid, de respons op en het herstel van toekomstige pandemieën. “Dat lijkt ons bijzonder onwenselijk,” zei het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door en door corrupt

Van Houwelingen wees erop dat de WHO financieel gecompromitteerd is, onder andere vanwege de honderden miljoenen die ze jaarlijks van vaccinpusher Bill Gates ontvangen.

“De cultuur bij de WHO is bovendien door en door corrupt. Zo geeft die jaarlijks meer dan 200 miljoen dollar uit aan reiskosten. Dat is meer dan ze uitgeven aan de bestrijding van aids, malaria en tuberculose bij elkaar,” zei hij.

Zo snel mogelijk de WHO verlaten

“Deze corrupte organisatie gaan we via dit pandemieverdrag macht geven over onze gezondheidszorg? Door deze globalistische organisatie, gespecialiseerd in het verspreiden van desinformatie, laten wij desinformatie bestrijden? Laten wij deze WHO ons straks dicteren dat we minimaal vijf procent van onze zorguitgaven moeten besteden aan het voorkomen en bestrijden van pandemieën, meer dan we jaarlijks uitgeven aan onze huisartszorg?” vroeg Van Houwelingen.

We zijn werkelijk van de ratten besnuffeld als we dit absurde pandemieverdrag tekenen, benadrukte hij. “In plaats van de falende en corrupte WHO nog meer bevoegdheden te geven, moet Nederland wat FVD betreft zo snel mogelijk de WHO verlaten.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...