maandag 15 mei 2023

Filmpje: Klaus Schwab ‘heeft skeletten in de kast’

De meeste mensen weten wie Klaus Schwab is. Deze oprichter van het World Economic Forum is één van die ongekozen mannen die ons vertelt wat we wel en niet mogen doen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat de vader van Klaus Schwab, Eugen Schwab, dwangarbeiders aan het werk zette in een kamp op het terrein van zijn fabriek, waar wapens werden geproduceerd voor de nazi’s, zegt Bryanna Robinson in een filmpje op Instagram.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Modelfabriek

De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd zelfs een modelfabriek voor de nazi’s.

Na zijn studie aan Harvard ging Klaus Schwab aan de slag bij het bedrijf van zijn vader, Escher-Wyss. Het bedrijf fuseerde met een ander bedrijf dat een slechte reputatie had opgebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Illegale kernwapenprogramma

Terwijl Schwab in de bestuursraad zat, speelde het bedrijf een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het illegale kernwapenprogramma van Zuid-Afrika ten tijde van het apartheidsregime.

Dat is de man die de Great Reset leidt. Dat is de man die een wereldregering wil creëren. Dat is de man die opschept over het penetreren van kabinetten, aldus Robinson.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...