maandag 26 juni 2023

Bill Gates betrapt terwijl hij wereldleiders vertelt dat het tijd is voor “Death Panels” om de wereldbevolking te reduceren

juni 26, 2023   3559   17  

Globalistische miljardair en ontvolkingsfanaat Bill Gates heeft wereldleiders verteld dat het tijd is om “Death Panels” (Doodjury’s) te gebruiken om gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood te veroordelen voor de misdaad dat ze niet van nut zijn voor de elite.

Dit is de brute, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers van het World Economic Forum vastbesloten zijn te introduceren als onderdeel van hun Grote Reset. We kunnen niet toestaan dat hun kwaadaardige logica het nieuwe normaal wordt, schrijft Thepeoplesvoice.

Bill Gates is de laatste tijd zo arrogant geworden dat hij graag door camera’s wordt betrapt als hij de stille stukken hardop zegt.

Gates legt niet uit waarom we leraren niet kunnen betalen en mensen niet in vrede kunnen laten leven. Waarom is het ofwel/of? Vroeger hadden we er immers geen problemen mee om leraren hun salaris te betalen en om onze grootouders tijdens hun gouden jaren van hun kleinkinderen te laten genieten.

Als u zich afvraagt wat ze nog meer in hun mars hebben, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan wat er eind vorig jaar tijdens de G20 in Bali, Indonesië, is gebeurd.

De G20 is een topontmoeting met de leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die als “geavanceerd” of “ontwikkelingsland” worden beschouwd.

Naast de zalen waar de politieke wereldleiders rond de tafel zitten en verschillende onderwerpen bespreken, zijn er tientallen nevenevenementen waar zogenaamde “hoogwaardigheidsbekleders” elkaar ontmoeten.

Waarom waren Bill Gates en Klaus Schwab aanwezig op de G20? Niemand heeft op hen gestemd.

De mainstream media verklaart iedereen die deze vraag stelt tot samenzweringstheoreticus. Maar het is een volkomen legitieme vraag om te stellen.

Gates van zijn kant gebruikt het forum om wereldleiders te instrueren dat er in de nabije toekomst “death panels” nodig zullen zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten”.

Natuurlijk hebben de “death panels” van Gates alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking.

De plannen van Bill Gates weerspiegelen het taalgebruik van het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – doodjury’s voor nuttelozen.

Het Trudeau-regime zegt dat het nu aanbiedt om te betalen voor de euthanasie van mensen die “te arm zijn om een waardig leven te blijven leiden”.

Canada’s afdaling naar barbarij zou geen verrassing moeten zijn. De Canadese regering is volledig doordrongen van het WEF. Premier Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn beide WEF Young Global Leaders die hun ziel volledig verkocht hebben aan Klaus Schwab en zijn visie voor de toekomst.

(Nvdr.: In België zijn Alexander de Croo, Kon. Matilde, Van Quickenborne, enz... ook WEF YGL en gaan ministers Petera de Sutter, Tinne Van der Straeten en Jan Jambon ook naar WEF meetings en Bilderbergh (geheime) samenkomsten ??!!... ; In Nederland Rutte en zijn Schwabnet, Kon. Maxima, idem ....)

En vergis u niet, die visie houdt de ontvolking van de wereld in

De technocraten die de leiding hebben bij het WEF zijn zo enthousiast over hun plan om de meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden dat ze er gewoon niet over op kunnen houden.

(nvdr. zie video hierna: Evil WEF Leader Caught Planning ‘Mass Extinction Event’ to Inner Circle)

 

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html 

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? 

Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

 

Klaus Schwab’s rechterhand Yuval Noah Harari heeft een geschiedenis in het hardop zeggen van het stille gedeelte, en vorige maand gaf hij toe wat veel mensen al lang vermoedden.

Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw voor de machthebbers: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari zich laat gaan over hun plannen voor de mensheid. Hij verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens Harari zijn de zogenaamde “gewone mensen” terecht bang voor een toekomst waarin ze “overbodig” zullen worden gemaakt.

De opmerkingen van Harari zijn zeer verontrustend, want als ze in context worden geplaatst met opmerkingen van andere WEF-adviseurs zoals Bill Gates en zijn verlangen naar “doodjury’s”, dan wordt het duidelijk dat ze massamoord in gedachten hebben.

Hoeveel bewijs is er nodig voordat een samenzweringstheorie een samenzweringsfeit wordt?

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1wb0ce-bill-gates-tells-world-leaders-death-panels-will-soon-be-required.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-betrapt-terwijl-hij-wereldleiders-vertelt-dat-het-tijd-is-voor-death-panels-om-de-wereldbevolking-te-reduceren/

 

Yale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”

Er zijn veel te veel nutteloze mensen in de wereld volgens Yusuke Narita, een 37-jarige professor economie aan Yale, wiens oplossing voor het zogenaamde probleem bestaat uit gedwongen “massa zelfmoord” van ouderen, bericht Newspunch. Narita sprak over gedwongen euthanasie van ouderen om de wereld te ontvolken en zei dat de “mogelijkheid om het in de … Meer lezen overYale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”

https://www.frontnieuws.com/yale-professor-het-is-tijd-om-te-praten-over-het-dwingen-van-senioren-tot-massale-zelfmoord/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...