vrijdag 9 juni 2023

Eén van de grootste bedrijven ter wereld promoot pedofilie en niemand doet iets


Tucker Carlson vroeg in zijn tweede aflevering van Tucker on Twitter aandacht voor de verschrikkelijke onthullingen over een enorm pedonetwerk dat werd gefaciliteerd door Instagram.

Eén van de grootste kranten ter wereld berichtte dat één van de invloedrijkste bedrijven pedofilie promootte en niemand deed iets, zei Carlson.

Schokkend

“De mensen die dit land besturen, zien kinderverkrachters niet langer als de slechtsten onder ons,” vervolgde hij.

Het artikel in de Wall Street Journal was schokkend, maar niet zo schokkend als wat er daarna gebeurde: niets. Het ministerie van Justitie heeft geen onderzoek opgestart, er zijn geen hoorzittingen gepland en Instagram-baas Adam Mosseri heeft zijn baan nog. Sterker nog: in zijn meest recente tweet schept hij op hoe effectief het algoritme van Instagram is.

Nu weet je waarom de FBI pedofielen negeerde

Uit het onderzoek van de Wall Street Journal bleek dat het algoritme van Instagram gebruikers zoveel mogelijk materiaal aanbiedt dat zij interessant vinden. Zo worden gebruikers die beelden van kindermisbruik opzoeken doorverwezen naar profielen die dergelijke beelden delen.

Het FBI-kantoor in Washington heeft deze maand tot nu toe 11 persberichten gepubliceerd. Tien daarvan gaan over de ‘bestorming’ van het Capitool, meer dan twee jaar geleden. Nu weet je waarom de FBI pedofielen op Instagram negeerde, aldus Carlson. “Ze hebben ‘veel belangrijkere’ dingen te doen, zoals het speuren naar blanke supremacisten.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...