vrijdag 9 juni 2023

Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert

juni 8, 2023


Onlangs gaf een collega het volgende commentaar: “Ik ben nog steeds echt boos over wat er met mij en mijn familie is gebeurd omdat wij het vaccin in dit land [Canada] weigerden te nemen. Tot covid heb ik nooit geloofd dat nazi-Duitsland weer mogelijk was. En nu WEET ik dat het mogelijk is en waarschijnlijk opnieuw zal gebeuren… alleen zullen de handschoenen de volgende keer uit zijn en zal je je nergens kunnen verstoppen.”

Hij heeft gelijk in elk van zijn punten, schrijft Jeff Thomas.

Ten eerste kan er geen twijfel over bestaan dat de COVID-zwendel gebruikt werd om tirannie te creëren in globalistische landen. Hoewel de andere landen overreageerden, is er gemengd bewijs over de vraag of hun leiders tirannie nastreefden of dat ze gewoon voorzichtig probeerden te zijn door het beleid te kopiëren dat in de globalistische landen werd opgelegd. Daarom varieerde de mate van daadwerkelijk ingrijpen door regeringen.

Ten tweede introduceerden de globalistische Eerste Wereld landen een gezamenlijk programma dat verwant was aan de nazi-inspanningen die begonnen met de Kristallnacht, en er kan weinig twijfel over bestaan dat dit opzettelijk was – een campagne om irrationele angst te zaaien en gehoorzaamheid te eisen die veel verder ging dan wat nodig zou zijn geweest voor een gewoon virus.

Ten derde, of de globalisten nu van plan zijn om COVID opnieuw te gebruiken met een nieuwe virale “noodsituatie” of niet, dat is niet echt het punt. COVID was een zeer succesvolle oefening in tirannie. Of de volgende noodsituatie wordt gerechtvaardigd door een virus, oorlogsvoering of economische ineenstorting, doet niet ter zake. De implementatie van globalisme vereist tirannie om te slagen, en de klok tikt voor het volgende excuus voor een lockdown.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat degenen die inzien dat er een nieuwe, meer alomvattende tirannie op komst is, zich afvragen: “Waar moet ik heen? Zal ik toch wel gepakt worden, waar ik ook ben? Zo ja, waarom blijf ik dan niet gewoon waar ik ben?”

Nu het stof van de COVID-zwendel is neergedaald, kan het antwoord op deze vraag misschien worden gevonden door terug te kijken naar hoe COVID zich op verschillende locaties over de hele wereld heeft afgespeeld. Was de uitkomst uniform? Of varieerde het? En als het laatste het geval was, was dit dan belangrijk genoeg dat ik het aan mijn familie verplicht ben om te migreren voordat de volgende golf van tirannie voor onze deur staat?”

Na het volgen van het gedrag in tientallen landen tijdens en na COVID, is mijn eerste observatie dat er ontegensprekelijk lagen van tirannie waren. Na verloop van tijd werd het duidelijk dat er een gecoördineerde druk was in de globalistische Eerste Wereld landen (de VS, het VK, de EU, Canada, Australië, Japan en Nieuw-Zeeland) – een controleerbare inspanning om uniforme beperkingen op te leggen, met uniforme retoriek van de media om de onderdrukking te ondersteunen.

Wat gebeurt er als de technocraten alle kaarten in handen hebben?

 

Dit was minder het geval in andere landen. De landen die het dichtst bij de globalistische landen stonden, hadden de neiging om hun beleid na te bootsen zonder dat het leek alsof ze dat ijverig deden. Er heerste een stemming van “We begrijpen hier niets van, maar we willen veilig zijn. Vertel ons wat we moeten doen.”

Degenen die het minst verbonden zijn met de globalistische landen, hetzij door handel of cultuur, hadden de neiging om nog meer af te wijken van het globalistische dictaat, en in sommige gevallen om het te trotseren.

In dit opzicht werd het duidelijk dat elk land dat niet volledig deel uitmaakte van het globalistische cabal de neiging had om te reageren in overeenstemming met hun respectieve culturen.

De VS was, voorspelbaar, het speerpunt van de globalistische mandaten. Zelfingenomen kruisvaarders kwamen in groten getale naar buiten, zoals ze bij elke kwestie doen, waardoor de VS een van de slechtste plaatsen werd om te zijn. Niet alleen werden mensen onder druk gezet om elke vaccinatie te halen, ongeacht het gebrek aan bewijs van effectiviteit. Het aan de schandpaal nagelen van degenen die niet gevaccineerd waren, bereikte zijn hoogtepunt in de VS, met een campagne die de nadruk legde op een Gestapo-achtige “Pandemie van de ongevaccineerden”.

We zagen iets soortgelijks in de naaste bondgenoten van de VS – de andere landen die hierboven zijn opgesomd.

Hoe verder we ons echter van het globalistische centrum verwijderden, hoe meer elk land reageerde in overeenstemming met zijn natuurlijke cultuur in plaats van met het globalistische dictaat.

In Thailand werd een ordelijk programma opgesteld waar de meeste mensen zich aan hielden, maar toch was er een minimale drang naar meer controle. Dit was niet verwonderlijk, want in Thailand nemen de meeste mensen aan wat de regering invoert, en de rest is op zichzelf aangewezen. Er is niets in het beperkte nationale budget om ze na te jagen. Thailand was daarom een goed land om gewoon niet mee te doen aan de geïmporteerde hysterie.

Derde Wereldoorlog om de "vaccindoden" onder het tapijt te vegen?

 

Op dezelfde manier houden de meeste mensen in Uruguay zich in hoge mate aan hun minimaal corrupte regering. De meeste mensen gingen daarom akkoord met vaccinaties, en Uruguay was één van de meest gevaccineerde landen in het Amerikaanse continent. Maar Uruguayanen hebben een sterke afkeer van inmenging in de privézaken van anderen. Daarom zouden, zelfs met een hoog niveau van vaccins, maar weinig mensen de slechte manieren hebben om hun buren te vragen of zij een prik gekregen hebben, dus werd Uruguay een goed land om te wonen – om ongevaccineerd onder de vaccinradar door te vliegen.

Niet ideaal, maar daar zou ik genoegen mee nemen.

Op de Kaaimaneilanden hebben de mensen altijd verwacht dat nieuwkomers met een goede gezondheidsverklaring komen of wegblijven, maar ze zullen alle politici wegstemmen die de Kaaimannen de wet voorschrijven. Als gevolg hiervan heeft de regering van de Kaaimaneilanden het toerisme een jaar lang stilgelegd, maar geen enkele politicus durfde een vaccinatiemandaat voor de lokale bevolking voor te stellen uit angst zijn ambt te verliezen. (De expats waren de enigen die de mensen die zich niet lieten vaccineren aan de schandpaal probeerden te nagelen).

Nogmaals, niet ideaal, maar wel werkbaar.

In Mexico heeft de bevolking een lange geschiedenis van wantrouwen tegen het gezag en is geneigd om de centrale regering bij de minste aanleiding te trotseren. Daarom gaf de Mexicaanse regering haar bevolking toegang tot alle vaccins en traditionele behandelingen, zoals Ivermectine en hydroxychloroquine, maar schreef het gebruik ervan niet voor. Er waren geen mandaten van welke aard dan ook en in feite waren er geen testen nodig, zelfs niet voor reizigers in en uit het land.

Mexico was uiteindelijk het vrijste land in het Amerikaanse continent met betrekking tot COVID.

COVID was een generale repetitie voor het globalisme. Degenen die erin slaagden om het vaccin te omzeilen, hebben een kogel ontweken, maar, net als mijn collega in de openingsalinea, bleven ze achter met het inzicht dat de COVID-angst misschien voorbij is, maar dat de intentie van globalisten om tirannie op te leggen dat niet is. COVID was slechts een generale repetitie – een Kristallnacht die het eerste deel is van een plan voor alomvattende tirannie.

Hoe verontrustend dit besef ook is, we kunnen er ons voordeel mee doen door te begrijpen dat de tentakels van het globalisme weliswaar proberen om alle hoeken van de wereld te domineren, maar dat ze minder effectief zijn dan ze zouden willen. De wereld in het algemeen presteert niet uniform volgens het globalistische edict.

Uitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injecties

 

Het maakt weinig uit of we weer een gefabriceerde virale noodsituatie zien of dat de volgende globalistische poging tot dominantie gerechtvaardigd wordt door onnodige oorlogsvoering of door een economische ineenstorting van de Eerste Wereld die nu al lang op zich laat wachten. Het COVID-bedrog heeft onthuld dat de slechtste plek om in een crisis te zijn, precies in het centrum van de storm is – de Eerste Wereld.

Het is interessant dat de twee wereldoorlogen en de Grote Depressie bijna volledig aan Uruguay voorbij zijn gegaan – het land heeft er gewoon niet aan deelgenomen en heeft alle drie de crises weten te omzeilen. In de koloniale periode werd geprobeerd om bijna elk land in Zuidoost-Azië te koloniseren, maar Thailand werd gepasseerd. Daarom negeren de Thais tot op de dag van vandaag de edicten van het Westen meer dan welk ander Aziatisch land dan ook. Goed om te weten.

Er is geen perfecte plek in de wereld, maar er zijn locaties waar de kans dat u het slachtoffer wordt van de nieuwste Hitler, Robespierre, Idi Amin, enz. aanzienlijk kleiner is.

Ongeacht het comfort van de vertrouwdheid van ons geboorteland, als het een Eerste Wereld land is, bevinden we ons in het centrum van de storm die nu aan de gang is.

Als we ons in een ander land vestigen, zal onze omgeving zeker veranderen. Er is misschien geen Starbucks. Misschien is er geen honkbalwedstrijd om naar te kijken. Maar de kans is groot dat we onszelf en onze gezinnen een betere levenskwaliteit kunnen bieden dan wanneer we op een locatie blijven waar een aanzienlijke afname van de vrijheden bijna zeker is.

Noot van de redactie: Helaas hebben de meeste mensen geen idee wat er echt gebeurt als een regering ontspoort, laat staan hoe ze zich daarop kunnen voorbereiden…

De komende economische en politieke ineenstorting zal veel erger, veel langer en heel anders zijn dan wat we in het verleden hebben gezien.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-te-doen-als-de-covid-tirannie-terugkeert/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...