donderdag 22 juni 2023

Liberty watch: UN streeft ernaar een wereldwijde ID te introduceren die aan de bankrekening van een persoon zou worden gekoppeld

 06/21/2023 // JD Heyes // 4,8K Weergaven

Tags: anti-vrijheidautoritarismefascismeGlitchglobalistische bureaucratenglobalistenmensenrechtenprivacy horlogeTirannieVNniet-geselecteerde bureaucratenVerenigde Natieswefwereldwijd economisch forum

 


Nogmaals, de 'grootmeesters van het universum' bij de Verenigde Naties zijn van plan controle uit te oefenen over de modernste samenlevingen van de aarde - hoewel niemand ze ergens op zulke posities heeft gekozen.

Zoals gerapporteerd door Dood nieuws, de VN "is van plan een wereldwijd digitaal ID-systeem te introduceren dat is gekoppeld aan de bankrekeningen van individuen" volgens een plan dat "gelijk is aan het systeem dat is ontwikkeld door het World Economic Forum (WEF)."

Het hele stuk wordt beschreven in een drietal beleidsnota's met de titel 'A Global Digital Compact, Reforms to the International Financial Architecture, and The Future of Outer Space Governance'."Het doel is om de" visie voor de toekomst "van secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres, te bevorderen - wat natuurlijk de totale controle is van ieder mens op aarde (en uiteindelijk op andere planeten).

Genaamd "Onze gemeenschappelijke agenda" (zegt wie?), het plan ligt op schema om in september 2024 te worden goedgekeurd tijdens een evenement genaamd "The Summit for the Future"."

Het plan vereist :

Digitale ID's die zijn gekoppeld aan bank- of mobiele geldrekeningen kunnen de levering van sociale bescherming verbeteren en de in aanmerking komende begunstigden beter bereiken.

Digitale technologieën kunnen helpen om lekkage, fouten en kosten bij het ontwerpen van programma's voor sociale bescherming te verminderen.

Net als hun niet-officiële 'partners' op het World Economic Forum, bespreekt de VN ook hoe ze in feite de wereldwijde digitale toekomst wil reguleren. De niet-gekozen organisatie gebruikt vervolgens uitdrukkingen als 'internationale samenwerking' en 'veel belanghebbenden' die 'principes, doelstellingen en acties zullen bevorderen' om deze globalistische agenda te beschrijven.

De uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, kunnen alleen worden aangepakt door een sterkere internationale samenwerking. De Top van de Toekomst in 2024 is een gelegenheid om overeenstemming te bereiken over multilaterale oplossingen voor een betere toekomst, waardoor het mondiale bestuur voor zowel huidige als toekomstige generaties wordt versterkt " Guterres zegt in de inleiding van het plan.

'In mijn hoedanigheid van secretaris-generaal, Ik ben uitgenodigd om input te leveren voor de voorbereidingen van de top in de vorm van actiegerichte aanbevelingen, voortbouwend op de voorstellen in mijn verslag getiteld "Onze gemeenschappelijke agenda,'die zelf een reactie was op de verklaring over de herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de Verenigde Naties. De huidige beleidsnota is zo'n input. Het gaat in op de ideeën die voor het eerst werden voorgesteld in onze gemeenschappelijke agenda, rekening houdend met de daaropvolgende begeleiding van de lidstaten en meer dan een jaar van intergouvernementeel en multi-stakeholderoverleg, en geworteld in de doelen en de principes van het Handvest van de Verenigde Naties, de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale instrumenten,'voegt hij eraan toe.

"In deze brief wordt de ontwikkeling voorgesteld van een Global Digital Compact waarin principes, doelstellingen en acties worden uiteengezet om een open, vrije, veilige en mensgerichte digitale toekomst te bevorderen, een toekomst die verankerd is in universele mensenrechten en die het bereiken van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Het schetst gebieden waarop de behoefte aan digitale samenwerking met meerdere belanghebbenden dringend is en zet uiteen hoe een Global Digital Compact kan helpen de inzet te realiseren in de verklaring over de herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de Verenigde Naties ", merkte hij verder op .

Nogmaals, deze man was niet gekozen door de mensen. Hij is een voorstander van vrijheid. Niets waar de VN op vertrouwt (of de WEF trouwens). vrijwillige samenwerking onder volkeren en landen. Het is allemaal geforceerd - het moet zijn om de organisatie haar 'visie' te laten 'realiseren'.'

Later geeft Guterres zijn ware doel weg: meer "staat" -controle.

'Achter deze scheidslijnen schuilt een enorme bestuurskloof. Nieuwe technologieën missen zelfs basisbeschermers. Het is moeilijker om een knuffel mee te nemen dan een AI-chatbot die vandaag op de markt wordt gebracht. Omdat dergelijke digitale technologieën particulier ontwikkeld zijn, lopen regeringen voortdurend achter bij het reguleren ervan in het algemeen belang. Als gevolg van decennia van onderinvestering in staatscapaciteiten zijn openbare instellingen in de meeste landen slecht toegerust om digitale uitdagingen te beoordelen en erop te reageren ', zei hij.

Overheden hebben natuurlijk hun rol, maar groter worden dan de particuliere sector hoort daar niet bij. Dit plan is beangstigend en moet door alle vrije mensen ronduit worden afgewezen.

Bronnen zijn onder meer:

UN.org

SlayNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-un-introduce-global-id-tied-to-individuals-bank-account.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...