vrijdag 2 juni 2023

VUILE VACCINS: DNA-besmetting en kankerverwekkend middel SV40 gevonden in mRNA-vaccins

 Donderdag 25 mei 2023 door: Laura Harris

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmabiologisch wapenkanker veroorzaaktkanker criminelenGevaarlijke geneeskundeontdekkingenDNAE. coligezondheidswetenschapmRNApandemiePfizerfarmaceutische fraudepoliovaccinonderzoekSimian virus 40piekeiwitgiftige ingrediënten


Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.580WEERGAVEN

 

(Natural news) De Wuhan coronavirus (COVID-19) mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna hebben DNA-contaminatie.

Microbioloog Dr. Kevin McKernan heeft 'onaanvaardbare niveaus' ontdekt van dubbelstrengige DNA-plasmiden die rond Pfizer- en Moderna-vaccins zweven. ‘Pharmaceutical and medical device R&D executive’  Sasha Latypova legde de bevindingen van McKernan uit in een interview met "The Freedom Corner met Peter Sweden".

Latypova zei dat de DNA-besmetting een groot probleem is omdat de repliceerbare DNA-plasmiden menselijke cellen en bacteriën in de darmen kunnen binnendringen Deze invasie kan leiden tot replicatie van antibioticaresistente genen, sepsis, kanker en andere gezondheidsproblemen.

Experts bij de Wereldraad voor gezondheid (WCH) bevestigde ook dat DNA-besmetting in mRNA-vaccins een wereldwijd risico is. Ze zeiden dat de aanwezigheid van repliceerbare DNA-plasmiden in zowel de monovalente als de bivalente vaccins onaanvaardbaar is, en riepen op tot onmiddellijke stopzetting van het COVID-19-vaccinprogramma.

Naast de DNA-besmetting ontdekte McKernan ook de aanwezigheid van het Simian-virus promotors (SV40) in het mRNA-vaccin van Pfizer. De SV40 in het vaccin is slechts een viraal stuk - niet het hele virus. Het brengt echter nog steeds een risico met zich mee om kanker te veroorzaken.

SV40 werd aanvankelijk gevonden in niercellen van resusapen die werden gebruikt om zowel geïnactiveerd poliovaccin (IPV) als oraal poliovaccin (OPV.) te produceren. Toen werd ontdekt dat het een kankerverwekkend dier was, werd in 1961 een wet aangenomen om de aanwezigheid ervan in vaccins te verbieden. (Related: The true story of SV40, the cancer-causing virus hidden in polio vaccines).

COVID-19-vaccins ontwapenen het immuunsysteem van mensen

McKernan waarschuwde dat er een gebrek aan kwaliteitscontrole is in het productieproces van Moderna- en Pfizer-vaccins, en dat het risico's kan opleveren zoals anafylaxie, bloedstolling, antibioticaresistentie, genintegratie en langdurige productie van piekeiwit in het lichaam.

Dr. Mark Trozzi, een Canadese arts en medisch onderzoeker ondersteunde de bevindingen van McKernan over de hoge concentraties bacterieel DNA in Pfizer- en Moderna-vaccins. In zijn interview met de New American, verklaarde hij dat alle sporen van bacteriële plasmiden, inclusief die van de Escherichia coli bacteriën, hadden moeten worden uitgefilterd in de laatste batches mRNA COVID-19-vaccins.

"Telkens wanneer we DNA-besmetting zien, zoals van plasmiden, die in een injecteerbare stof terechtkomt, is het eerste waar mensen aan denken of dat er een E. coli endotoxine aanwezig is, omdat dit anafylaxie voor de geïnjecteerden veroorzaakt, ”zei McKernan.

Ondertussen is er een studie gepubliceerd in de Multidisciplinair Digital Publishing Institute tijdschrift dat liet zien dat  COVID-19-vaccin-pike-eiwitten het vermogen remmen van beschadigd DNA om zichzelf te herstellen.  "Als DNA-schade niet goed kan worden hersteld, zal het bijdragen aan de versterking van de door virale infectie veroorzaakte pathologie", waarschuwden de auteurs van het onderzoek en merkten op dat immunodeficiëntie een mogelijke uitkomst is. 

'Als je een SV40-promotor voor een oncogeen krijgt, dan krijg je een hoge expressie van een gen dat kanker kan veroorzaken, het zal een zeer zeldzame gebeurtenis zijn, maar je hebt niet veel van deze cellen nodig om met zoiets te worden geteisterd en het te laten escaleren. SV40 doet dit eigenlijk, omdat het het volledige virale genoom was en niet alleen de promotor, maar dit heeft eerdere vaccinprogramma's geteisterd. Het poliovaccin is er een waar ze zich zorgen over maakten, dat dit mogelijk heeft bijgedragen aan kanker van dat vaccin. Er is dus een geschiedenis van bezorgdheid over dit SV40, 'zei McKernan.

Visit BadMedicine.news voor meer verhalen over de "vuile" COVID-19-vaccins.

Watch this video that explains hoe vaccins DNA-herstelmechanismen in uw cellen onderdrukken.

Link: https://www.brighteon.com/cb351cd3-6c94-4f2b-a05d-bbda757d4472

This video is from the Health Ranger Report kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Pfizer Hid Evidence That HRT Causes Cancer.

STUDY: Covid “vaccines” inhibit DNA repair, cause cancer.

HISTORY REPEATS: Pfizer paid out $1.2B after its drug caused thousands of BREAST CANCER cases.

Gruesome, post-covid-injection skin diseases now rampant among the fully jabbed.

Pfizer suspends distribution of anti-smoking drug after cancer-causing agents found in the pills.

Sources include: 

TheExpose.com

PeterSweden.substack.com

TheNewAmerican.com

MDPI.com

Brighteon.com

BRON : https://www.naturalnews.com/2023-05-25-dna-contamination-sv40-found-in-mrna-vaccines.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...