zondag 16 juli 2023

Biden DOJ (Departement of Justice) wist kinderhandel items van de overheidswebsite nadat hij 85.000 migrantenkinderen uit het oog was verloren

 07/14/2023 // Ethan Huff // 3,1K Weergaven

Tags: grote regeringgrenskinderrecyclingkinderhandelkinderensamenzweringcorruptieDOJwaanzinJoe Bidenlinkse cultusmigrantennationale veiligheidpedofielPedofilieverdraaiingsekshandelOnderdruktmensenhandelVerraderverraadWitte Huis


In mei van dit jaar heeft het regime van Biden  drie belangrijke secties van de website van het ministerie van Justitie (DOJ) voor "Child Sex Trafficking" rustig verwijderd , en Amerikanen willen nu weten waarom.

De verwijderde secties omvatten "Internationale sekshandel van minderjarigen", "Domestic Sex Trafficking of Minors" en "Child Victims of Prostitution.'Ook, waarom besloten nep-president Joe Biden en zijn trawanten dat deze belangrijke informatieve secties moesten verdwijnen?

Merk op dat ten tijde van de mysterieuze verwijdering werd gemeld dat het Biden-regime op de een of andere manier "het spoor" had verloren van ongeveer 85.000 migrantenkinderen, die allemaal gewoon "verdwenen" in de Verenigde Staten sinds Biden in het Witte Huis was geïnstalleerd.

Is het Biden-regime verantwoordelijk voor het vermist worden van deze kinderen? Is er meer aan dit verhaal dat ons niet wordt verteld, en is dit ook de reden waarom Biden's DOJ besloot om zijn website met relevante informatie over kindersekshandel te schrappen?

(Gerelateerd: een groeiende burgerbeweging zoekt de politie van Washington, D.C. houdt Biden verantwoordelijk voor zijn enge pedofiele manieren.)

Is Joe Biden een pedofiel? Hoe zit het met de rest van zijn regime?

Op dit moment zijn er simpelweg geen antwoorden op deze vragen, aangezien het Biden-regime weigert zelfs te erkennen dat er iets is gebeurd. Ondertussen blijft het aandringen op meer transgenderverzorging van kinderen, meer LGBT-chemische en chirurgische verminkingen en meer perversie bij elke beurt.

Het lijkt erop dat het Biden-regime de handel in kinderseks daadwerkelijk ondersteunt met zijn verschillende bizarre beleidslijnen. Het land valt financieel en economisch uit elkaar en het enige waar Biden over kunnen praten, is hoe meer kinderen moeten "overgaan" naar een ander geslacht.

Het is ook vermeldenswaard dat de release van de film Geluid van vrijheid, die debuteerde op Independence Day, valt ook samen met de plotselinge desinteresse van het Biden-regime in informatie over de plaag van kindersekshandel.

"Kijk naar de pushback tegen de film 'Sound of Freedom' en je zult zien waar links echt over gaat", merkte een commentator op.

De film praat trouwens veel over internationaal kinderhandel via open grenzen, wat toevallig een twistpunt is tussen conservatieven en linksen, van wie de laatste alle grenzen willen wissen en onbeperkte illegale immigratie mogelijk willen maken.

Open grenzen stellen kindersekshandelaars in staat om gemakkelijk de VS in en uit te trekken, terwijl gesloten en veilige grenzen het voor perverselingen een stuk moeilijker maken om hun vuile daden te doen.

'Ik heb in de jaren 2000 geleerd wat er werkelijk aan de hand is', schreef een andere commentator. 'Ik zat bij de marine en ze vertelden ons in de boardingteams dat er elk jaar 27 miljoen mensen worden verhandeld, althans op dat moment."

'Het gebeurt in Europa, Azië, Amerika - ja, zelfs de goede oude VS van A - en het Midden-Oosten, en vrijwel overal elders."

Anderen wezen erop dat democraten dol zijn op open grenzen, LGBT en andere uitrustingen van kindersekshandel, wat een echt grote vinger op hen wijst als medeplichtig die de ogen en aandacht van mensen van deze dingen wil afhouden als een kwaadaardige kanker in onze samenleving.

'Het is net het zakje cola in het Witte Huis: iedereen weet waarom', suggereerde een ander over de zielige poging van het Biden-regime om af te wijken van zijn voor de hand liggende kwaad.

"Dit is een demonische handel en de betrokkenen, inclusief de verkopers en de kopers, zijn echt slechte mensen", zei een ander. "Ik vraag me af of ze zelfs maar mensen zijn."

Nep-president Joe Biden is een gek en een perverseling met vreemd en griezelig gedrag. Lees meer op Treason.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-14-biden-doj-child-trafficking-lost-migrant-children.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...