zaterdag 15 juli 2023

Dr. Coleman: Dodelijke Covid-19 prik zal meer mensen doden dan er zullen sterven in Oekraïne

 juli 12, 2023   5938   31  

 

Het lijdt nu geen twijfel meer dat de covid-19 prik een dodelijk nepvaccin is – nutteloos maar veel gevaarlijker dan granaten met verarmd uranium of clusterbommen. Net als bommen, raketten en kogels is het enige denkbare doel ervan het doden van mensen.

 

Het bewijs dat de over-gepromote, over-verkochte covid-19 prik het gevaarlijkste farmaceutische product is dat ooit gebruikt is, wordt alleen ontkend door dwazen of sjacheraars van de samenzweerders en de farmaceutische industrie. Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat de covid-19 prik een enorme reeks ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken of verergeren – waaronder hartaandoeningen, stollingsproblemen en kanker. En zoals ik tweeënhalf jaar geleden al waarschuwde, zijn de door het “vaccin” veroorzaakte problemen met het immuunsysteem dodelijk, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het bewijs dat het covid-vaccin giftig is, is overweldigend en zou verboden moeten worden, wordt steeds groter. Elk ander product waarvan bekend is dat het zulke ernstige problemen veroorzaakt, zou al lang van de markt gehaald zijn.

Uit een overzicht van 325 autopsies van patiënten die overleden zijn na een covid-vaccinatie, bleek dat 74% van de sterfgevallen veroorzaakt werd door het covid-vaccin.

De negen eminente auteurs van het artikel ontdekten dat de orgaansystemen die het meest waarschijnlijk betrokken waren bij sterfgevallen als gevolg van de covid-prik, waren: het cardiovasculaire systeem, het hematologische systeem en het ademhalingssysteem. De gemiddelde tijd tussen vaccinatie en overlijden was 14,3 dagen. In totaal werden 240 van de 325 sterfgevallen onafhankelijk beoordeeld als direct te wijten aan of significant bijgedragen door covid-19-vaccinaties.

De negen auteurs concludeerden: “De consistentie tussen de gevallen in dit onderzoek met bekende bijwerkingen van covid-19-vaccins, hun mechanismen en gerelateerde oversterfte, in combinatie met de bevestiging van de autopsie en de beoordeling van het overlijden door een arts, suggereert dat er in de meeste gevallen een grote waarschijnlijkheid is van een oorzakelijk verband tussen covid-19-vaccins en overlijden. Er is dringend verder onderzoek nodig om onze bevindingen op te helderen.”

Dan was er nog het artikel dat onlangs verscheen in het British Journal of General Practice, waaruit bleek dat “vergroting van axillaire, supraclaviculaire of cervicale lymfeklieren na vaccinatie met covid-19 mRNA-vaccins vaker voorkomt dan aanvankelijk gemeld, met een percentage dat kan oplopen tot 16% na de tweede dosis van het Moderna mRNA-vaccin.. Het artikel meldde ook dat er een paar gevallen van lymfeklierkanker in de literatuur waren gemeld.

De auteurs waarschuwden dat artsen die belast zijn met patiënten met lymfadenopathie na de vaccinatie eraan herinnerd moeten worden om de mogelijkheid van een onderliggende of toevallige kwaadaardige aandoening te overwegen.

De waarheid is natuurlijk dat er niet genoeg artsen zijn om 16% van alle patiënten te controleren die een tweede dosis van dat vaccin hebben gekregen.

De covid-vaccinatie veroorzaakt het ene probleem na het andere. En de problemen worden genegeerd of onderdrukt door het medische establishment.

Eerder deze maand toonde ik aan dat de covid-19 prik verantwoordelijk was voor een toename van type 1 diabetes onder kinderen en tieners.

Uit een onderzoek onder 38.000 jongeren (dat in het Journal of the American Medical Association werd gepubliceerd) bleek dat de stijging aanzienlijk is.

Meer dan twee jaar geleden waarschuwde ik dat dit zou gebeuren. Ik waarschuwde dat de covid-19 prik de bloedsuikerspiegel omhoog zou stuwen.

De epidemie van type 1 diabetes wordt veroorzaakt door het covid-19 vaccin.

En de farmaceutische bedrijven zullen nu steeds rijker worden door behandelingen te verkopen voor ziekten die de farmaceutische bedrijven hebben veroorzaakt.

Overal waar u kijkt, is er bewijs dat de covid-19 prik een moordenaar was. In minder dan tweeënhalf jaar hebben bijna 2.000 gezonde atleten hartaanvallen of plotselinge ernstige gezondheidsproblemen gehad – waarvan er meer dan 1.300 zijn overleden.

 

En toch weigert het medische establishment, gekocht met geld van farmaceutische bedrijven, nog steeds om zelfs maar het idee te overwegen dat de sterfgevallen veroorzaakt kunnen zijn door hun geliefde vaccin. Ze durven niet toe te geven dat de medische wereld verantwoordelijk is voor duizenden onnodige sterfgevallen omdat ze doodsbang zijn voor de onvermijdelijke rechtszaken, om nog maar te zwijgen van de professionele schaamte.

Artsen die de covid-19 prik gaven zonder de gevaren goed in te schatten, zullen aan de verkeerde kant staan van ’s werelds duurste collectieve rechtszaak.

Maar de vaccins zijn niet teruggetrokken. Niemand van de farmaceutische bedrijven of de medische wereld biedt zijn excuses aan.

In plaats daarvan worden, zoals nu al meer dan drie jaar gebeurt, de artsen die de gevaren van de covid-19 prik onthullen, geïntimideerd, verbannen en gecensureerd.

Elke arts die nog steeds de covid-19 prik geeft, is een gevaarlijke dwaas die levenslang uit het medisch register geschrapt zou moeten worden en onmiddellijk gearresteerd voor poging tot moord.

OPMERKING voor factcheckers en de BBC: als u het niet eens bent met dit artikel, heb dan het lef om met mij in debat te gaan in het openbaar, live op netwerktelevisie. U zult vernederd worden, maar dan hebt u tenminste een beetje moed getoond. Zogenaamde factcheckers (meestal zonder enige kwalificatie) hebben herhaaldelijk geprobeerd en gefaald om bewijsmateriaal te weerleggen dat de problemen met de covid-19 prik beschrijft. Toen er bijvoorbeeld nauwkeurig werd gerapporteerd dat Amish mensen die het vaccin niet hadden gekregen gezonder waren dan mensen die het vaccin wel hadden gekregen, deed een factchecker die ik zag dit af door te melden dat 7 van de 36.955 mensen positief waren getest op covid-19. Niet dat ze ziek waren – alleen dat ze positief getest waren. Dat is zo’n klein percentage dat het statistisch irrelevant is. De factcheckers negeerden ook het feit dat een positieve test op covid volkomen betekenisloos is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-dodelijke-covid-19-prik-zal-meer-mensen-doden-dan-er-zullen-sterven-in-oekraine/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...