zaterdag 15 juli 2023

Tulsi Gabbard laat waarheidsbom vallen: ‘Chemicaliën Bill Gates veroorzaken transgender-epidemie’

juli 15, 2023   2159   11 

Voormalig volksvertegenwoordiger Tulsi Gabbard liet deze week een reeks waarheidsbommen op Twitter vallen, waarin ze waarschuwde dat chemicaliën die door Bill Gates worden geproduceerd en op onze gewassen worden gesproeid, de genderdysforie-epidemie veroorzaken die over Amerika raast.

Volgens Gabbard moet het Congres onmiddellijk actie ondernemen om de zeer giftige gewas-geslachtsveranderende chemische stof, atrazine, die overal op ons voedsel wordt gesproeid, te verbieden, bericht Thepeoplesvoice.

De belangrijkste fabrikant van atrazine is Syngenta en het is een van de meest gebruikte herbiciden in de Verenigde Staten. Syngenta werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation en ontvangt via hen aanzienlijke financiering.

Atrazine is extreem gevaarlijk omdat het het hormoonprofiel van mensen verandert. Studies hebben aangetoond dat kikkers en andere dieren die blootgesteld worden aan atrazine vaak veranderen in het andere geslacht.

“Het Congres moet atrazine, een van de meest gebruikte en giftige herbiciden, verbieden om verdere vervuiling van onze voedsel- en watervoorraad te stoppen,” verklaarde Gabbard in een tweet.

“Atrazine ‘richt een ravage aan in het seksleven van volwassen mannelijke kikkers, waarbij driekwart van hen wordt gedemasculeerd en 1 op de 10 verandert in een vrouwtje’, volgens studies.”

Naturalnews.com meldt: 2024 presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. heeft zich ook uitgesproken over atrazine en gewaarschuwd dat er geen plaats is voor atrazine in de landbouw vanwege de enorme risico’s die het gebruik ervan met zich meebrengt.

Gabbard, Kennedy en vele anderen schudden de massa wakker over de chemische vernietiging van Amerika’s giftige voedselvoorziening

De bedrijfsmedia krijgen een meltdown omdat deze en andere prominenten de aandacht vestigen op de chemische vervuiling die overal in de Amerikaanse voedselvoorraad wordt gespoten. Sommige nieuwsorganen zijn hierover in paniek en verspreiden verkeerde informatie en leugens in een poging om de angst onder het publiek weg te nemen.

 

Aangezien de media gekocht en betaald worden door grote industrieën, zoals de industrieën die profiteren van farmaceutische producten, gewaschemicaliën en zelfs transgenderverminking, is het logisch dat de “officiële” nieuwsbronnen de feiten die door Gabbard, Kennedy en anderen worden genoemd, hekelen.

Het eerder genoemde onderzoek waar Gabbard in haar tweet naar verwees, werd gepubliceerd op 1 maart 2010. Onderzoekers van UC Berkeley keken naar de negatieve effecten van atrazine, dat al vele jaren in de Amerikaanse landbouw wordt gebruikt.

“De EU heeft het al verboden, nu moeten de VS hetzelfde doen,” schreef Gabbard verder in haar tweet over atrazine. “Bel uw vertegenwoordigers.”

De tweet van Gabbard kwam nadat Axios op 5 juli een artikel had gepubliceerd waarin werd geprobeerd om degenen die over de schadelijke effecten van atrazine spraken af te schilderen als samenzweringstheoretici.

“Fringe gender-chemische theorie wordt mainstream,” spotte Axios over alle aandacht die atrazine tegenwoordig krijgt.

Het Axios-stuk beweert dat degenen die de waarheid over atrazine aan het licht brengen, dit doen “zonder wetenschappelijk bewijs,” en verwijst naar mensen als Gabbard en Kennedy als “randfiguren” die “steeds vaker het bestaan van transgenders wijten aan milieuvervuiling.”

Het blijkt dat het Axios-stuk volgde op een ander, nog erger stuk van een of ander mediakanaal dat we niet bij naam zullen noemen en dat door Axios “America’s LGBTQ News Source” werd genoemd.

In dat stuk wordt Kennedy aangeduid als een “bekende anti-vaccin samenzweringstheoreticus … wiens carrière evenzeer bepaald is door zijn lidmaatschap van een van Amerika’s beroemdste families als door zijn trouw aan gevaarlijke samenzweringstheorieën.”

 

Deze lage opmerkingen werken misschien bij het handjevol mensen dat nog steeds het mainstream “nieuws” leest, maar de meeste mensen ontwaken tegenwoordig dat vaccins, gewaschemicaliën en andere producten van de grote industrie gevaarlijk zijn en verboden zouden moeten worden.

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is een andere atrazine-ontkenner die beweert dat de chemische stof veilig is voor de algemene bevolking bij de huidige blootstellingsniveaus.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/tulsi-gabbard-laat-waarheidsbom-vallen-chemicalien-bill-gates-veroorzaken-transgender-epidemie/

 NVDR.: Kijk op deze link van onze blog voor een middel dat atrazine (en vele andere pathogenen, virussen, bacteriën ...) onschadelijk maakt, namelijk CL02 (chloordioxide) of CDS ...

https://zoerselseopenruimte.blogspot.com/2023/06/health-secrets-chlorine-dioxide.html 

Bill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdowns

In een recent openhartig interview verklaarde Bill Gates dat, ondanks de betrekkelijk kleine dreiging van het Coronavirus, hij en zijn collega’s “niet veel herstelde mensen willen” die natuurlijke immuniteit hebben verworven. In plaats daarvan hopen ze dat we afhankelijk worden van vaccins en antivirale geneesmiddelen. Het is schokkend dat Gates ook voorstelt om mensen een … Meer lezen overBill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdowns

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-zieke-geest-we-willen-niet-veel-herstellende-mensen-de-reden-achter-de-lockdowns/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...