zaterdag 15 juli 2023

Lancet-studie BEWIJST covid jabs doodde grote aantallen mensen terwijl de overheid het verdoezelde

07/10/2023 // Ethan Huff // 20K Weergaven

Tags : grote regeringBig PharmaGecensureerde wetenschapchemisch gewelddoofpotCOVIDsterfgevallendiepe staatregeringgezondheidsvrijheidMedische tiranniefarma fraudeonderzoekThe LancetvaccinatievaccinVaccijnsdodenvaccin letselvaccinoorlogenvaccins

 


Een pre-print studie die werd gepubliceerd in The Lancet op 5 juli bewijst zonder enige twijfel dat Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" overweldigend verantwoordelijk zijn voor post-covide injectiedoden onder de "volledig gevaccineerde"."

Volgens de gegevens is 74 procent van alle sterfgevallen die voorkomen bij mensen die voor covidus zijn geïnjecteerd, sterfgevallen veroorzaakt door de injecties zelf. Dit is een vernietigende aanklacht tegen de gentherapie-geneesmiddelen, die door Operatie Warp Speed als "veilig en effectief" op de massa werden geduwd.

De resultaten van deze nieuwe voordruk bevestigen de bevindingen van een ander recent artikel waaruit bleek dat 71 procent van de sterfgevallen na de covide-injectie in feite het gevolg is van de injecties zelf in plaats van een andere oorzaak.

"They basically were looking for the 'cleanest' proof of death, but it's likely that all 71% of the cases (25 out of 35) died from the vaccine, it's just harder to 'prove' that," this earlier study, often called the Schwab paper, reveals.

As for the new study, the percentage was slightly higher but still in the same ballpark of overwhelmingly pointing to covid injections as the cause of three out of four post-"vaccination" deaths that occur.

(Related: Ever since covid jabs were unleashed via Operation Warp Speed, athlete deaths all across the world have schoot met 1.700 procent omhoog).

De meeste covid-jab-sterfgevallen na injectie hebben betrekking op cardiovasculaire schade zoals CLONTTING

Dr. Peter McCullough, MD, MPH, wrote een artikel over de nieuwere studie. Na in totaal 325 gevallen te hebben bekeken, bleek uit een onafhankelijke beoordeling dat 73,9 procent van hen werd veroorzaakt door covide-injecties.

"De overgrote meerderheid had het cardiovasculaire systeem als enige dodelijke orgaansysteemverwonding aan het lichaam," legde McCullough uit.

McCullough deelde op 6 juli een screenshot van een New Zenodo-link naar het manuscript, de dag nadat de pre-print was gepubliceerd door The Lancet. .

"We hebben tot 18 mei 2023 gezocht naar alle gepubliceerde autopsie- en necropsierapporten met betrekking tot COVID-19-vaccinatie", aldus de recensie. "We identificeerden aanvankelijk 678 onderzoeken en, na screening op onze inclusiecriteria, namen we 44 artikelen op met 325 autopsiegevallen en één autopsiegeval."

“Drie artsen beoordeelden onafhankelijk van elkaar alle sterfgevallen en bepaalden of COVID-19-vaccinatie de directe oorzaak was of significant bijdroeg aan de dood.”

Onder de mogelijke letselmechanismen die in het artikel worden genoemd, zijn systemische lipidenanodeeltjes (LNP) en mRNA-distributie, spike-eiwit-geassocieerde weefselbeschadiging, trombogeniciteit, disfunctie van het immuunsysteem en carcinogeniteit.

“Het doel van deze systematische review is om mogelijke oorzakelijke verbanden tussen de toediening van het COVID-19-vaccin en de dood te onderzoeken met behulp van autopsies en postmortale analyses”, legt het verder uit.

Met 53 procent van de gevallen werd het cardiovasculaire systeem aangemerkt als het meest betrokken orgaansysteem bij covid-jab-geassocieerde dood, gevolgd door het hematologische systeem met een achterstand van 17 procent.

Het ademhalingssysteem was betrokken bij 8 procent van de sterfgevallen en meerdere orgaansystemen bij 7 procent.

"Drie of meer orgaansystemen werden aangetast in 21 gevallen", merkten de onderzoekers verder op. “De gemiddelde tijd van vaccinatie tot overlijden was 14,3 dagen. De meeste sterfgevallen vonden plaats binnen een week na de laatste toediening van het vaccin. In totaal werden 240 sterfgevallen (73,9%) onafhankelijk beoordeeld als rechtstreeks te wijten aan of aanzienlijk bijgedragen door COVID-19-vaccinatie.”

Concluderend merkten de onderzoekers op dat wat ze ontdekten overeenkomt met wat al bekend is over covid jab-bijwerkingen, hun meest prominente mechanismen van overlijden en bevestigde autopsierapporten. Op basis hiervan zeiden ze dat "er in de meeste gevallen een grote kans is op een oorzakelijk verband tussen COVID-19-vaccins en overlijden."

Wil je meer weten over waarom covid-prikken een slecht idee is?

Visit ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheBurningPlatform.com

Newstarget.com

PeterMcCulloughMD.substack.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-10-lancet-study-proves-covid-vaccines-kill-coverup.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...