woensdag 26 juli 2023

Mysterie rond verdronken presidentiële koks wordt groter


De 43-jarige Tafari Campbell is zondag verdronken voor de kust van Martha’s Vineyard. Hij was de privé-kok van Barack en Michelle Obama. Daarvoor werkte Campbell als kok in het Witte Huis.

Duikers vonden het lichaam rond 10.00 uur lokale tijd in Edgartown Great Pond, waar het landhuis van Obama gelegen is. Hulpdiensten rukten massaal uit.

De kok schreef in het verleden op Instagram dat hij ‘nog steeds niet’ kon zwemmen. Beelden die rondgaan op social media tonen echter dat hij een begenadigd zwemmer was.

Niet de eerste keer

Het is vreemd genoeg niet de eerste keer dat een voormalige kok van het Witte Huis is verdronken. In 2015 raakte Walter Scheib, die onder Bill Clinton en George W. Bush als kok in het Witte Huis werkte, vermist tijdens een wandeltocht in New Mexico.

Na een dagenlange zoektocht werd het lichaam van Scheib gevonden door een reddingsteam. De lijkschouwer zei dat hij waarschijnlijk verdronken was.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets te zien hier

Scheib werd in 1994 aangenomen door toenmalig First Lady Hillary Clinton.

Bizar toeval?

Politiek commentator Benny Johnson reageert: “Niets te zien hier. Niets aan de hand, er zijn alleen maar een paar koks van het Witte Huis verdronken. Hoeveel volwassenen verdrinken er jaarlijks in Amerika en welk percentage daarvan was als kok werkzaam in het Witte Huis? Stel niet te veel vragen. Zwijg.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...