woensdag 26 juli 2023

“We weten niet of vrouwen die gevaccineerd zijn tegen Covid misvormde baby’s krijgen”

juli 2, 2021   2983   1  


Het Royal Australian and New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists (RANZCOG) adviseert Australische en Nieuw-Zeelandse zwangere vrouwen zich te laten vaccineren tegen Corona. Schrijfster, publiciste en blogster Naomi Cook besloot de organisatie te vragen op welke wetenschappelijke studies zij dit advies baseerde, schrijft uncutnews.ch.

Ze was verontrust door het antwoord dat ze kreeg. RANZCOG stuurde haar drie studies over zwangere vrouwen met corona. Deze studies zeggen helemaal niets. Ze kreeg ook een link naar een klinische proef die aan de gang is. “Dat zegt me niet dat het veilig is”, zegt Cook op Right Now op Ickonic.

Opmerkelijke passage

Zij ontving ook twee studies waarin werd nagegaan hoe mRNA-vaccins de immuniteit tijdens de zwangerschap “helpen” versterken. Deze zeggen dus niets over de veiligheid van de moeder en het kind, aldus Cook.

De RANZCOG verwees ook naar de standpunten van het CDC en de WHO van de VS. Het enige document dat zou kunnen worden gebruikt als wetenschappelijke ondersteuning voor het advies om de Pfizer-prik aan te bieden aan vrouwen in alle stadia van de zwangerschap, bevat een opmerkelijke passage.

De auteurs schrijven namelijk: Wij konden niet vaststellen of blootstelling aan het vaccin in de vroege zwangerschap tot geboorteafwijkingen leidt, omdat geen van de gevaccineerde personen al was bevallen.

“Dus we weten niet of vrouwen die vroeg in de zwangerschap [gevaccineerd] worden misvormde baby’s ter wereld brengen”, zegt Cook. “Dat is het beste wat ze hebben”.

“Dit is waanzin”, stamelt presentator Gareth Icke.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.    

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...