zaterdag 26 augustus 2023

De wereld staat in brand: wat is er aan de hand?


Het lijkt wel alsof de hele wereld op dit moment in brand staat. Maui, Canada, Griekenland, Frankrijk, overal breken branden uit. Inmiddels is bekend dat de meeste branden zijn aangestoken. Volgens dr. David Martin zit er meer achter: een duistere agenda.

In de podcast van Seth Holehouse trok Martin een parallel tussen de bosbranden en de Dust Bowl tijdens de Grote Depressie, een periode van droogte en stofstormen in Canada en de Verenigde Staten in de jaren dertig.

Landjepik

Officieel werd het fenomeen veroorzaakt door extreme droogte en decennialange intensieve landbouw, maar volgens dr. Martin ging het in werkelijkheid om een bankencrisis die bedoeld was om familieboerderijen te vermorzelen.

Waarom steken ze bossen, die veel CO2 opnemen, in brand? Het antwoord is landjepik, stelt dr. Martin. De staat eigent zich land toe.

Hypocrisie

Vooral in Canada worden op dit moment enorme stukken grond ingepikt, zei hij. In gebieden waar branden woeden, stelt de overheid voor om nieuwe dingen te ontwikkelen, dingen die pro-overheid zijn, lichtte Martin toe.

Deze terreurcampagne is bedoeld om de staat eigenaar te maken van enorme lappen grond. 

“En er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er in Maui is gebeurd. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er in Canada gebeurt. En er is geen twijfel over mogelijk dat dit is wat er wereldwijd gebeurt, opmerkelijk genoeg op plekken waar klimaatactivisten zeggen dat ze zich het meest zorgen maken over klimaatverandering. 

Ze pompen CO2 in de lucht. Deze hypocrisie is noodzakelijk om cognitieve dissonantie te creĆ«ren.” 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...