zaterdag 26 augustus 2023

Wij zijn aan het winnen: De populistische opstand tegen de ontvolkingsagenda van de globalistische elite

augustus 26, 2023   1242  5 


Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum, spreekt op de jaarlijkse bijeenkomst van de New Champions 2023 in Tianjun China op 27 juni 2023. Screenshot YouTube

In het licht van de aanvallen op de voedselzekerheid, de destabilisatie van naties door massa-immigratie en de gruwelijke gevolgen van een doelbewust programma om de menselijke bevolking te verminderen, benadrukt de Amerikaanse commentator Larry Alex Taunton hoe belangrijk het is om de onschuldig klinkende zinnen te ontcijferen die gebruikt worden om deze onmenselijke agenda over te brengen, schrijft Frank Wright.

In een recente uitzending beschrijft de Amerikaanse commentator Larry Alex Taunton hoe hij de ware betekenis ontdekte van de mooie woorden die gebruikt worden om een wereldwijde, anti-menselijke agenda aan de man te brengen.

Hij gaat in op de aanvallen op de voedselveiligheid, de destabilisatie van naties door massa-immigratie en de afschuwelijke gevolgen van een doelbewust programma om de menselijke bevolking te verminderen en benadrukt hoe belangrijk het is om de onschuldig klinkende zinnen te ontcijferen die gebruikt worden om deze onmenselijke agenda over te brengen.

Hij vertelt de Schotse antiglobaliseringsactivist Jim Ferguson over zijn ervaring als “spion op het World Economic Forum”. Beide mannen zijn het erover eens dat “de mensheid zelf op het spel staat” in de strijd om een goddeloos wereldsysteem dat geen essentiële waarde toekent aan het menselijk leven.

Taunton was onder de indruk van de ontspannen manier waarop onschuldig klinkende codewoorden werden uitgewisseld voor een trieste mondiale agenda op de WEF-top in Davos, Zwitserland, die hij bijwoonde.

“Mensen zijn minder belangrijk dan politiek”

In het interview van 8 augustus bespreken de twee mannen de middelen waarmee deze agenda wordt doorgedrukt en de aangename eufemismen die door de heersende klasse worden gebruikt om werkelijk verschrikkelijke dingen te beschrijven.

“Als ze het over ‘duurzaamheid’ hebben, bedoelen ze ‘ontvolking’,” zegt Taunton in zijn inleiding, voordat hij precies uitlegt waarom dit zo is. Zijn opmerkingen doen denken aan George Orwell, die in Politics and the English Language schreef:

Politiek spreken en schrijven in onze tijd dient grotendeels om het onverdedigbare te verdedigen. Daarom moet politieke taal grotendeels uit eufemismen bestaan.

Zulk taalgebruik is nodig om dingen te benoemen zonder dat ze in het geestesoog verschijnen.

De beelden die “duurzaamheid” en “algemeen welzijn” in de geest oproepen zijn aangenaam en passen zonder tegenspraak. Hun ware betekenis is onuitsprekelijk en wordt daarom nooit duidelijk uitgedrukt.

Duurzame ontvolking

Beide mannen vertellen rustig en geduldig waarom deze mooie woorden volgens hen een onuitsprekelijk kwaad verbergen.

Ten eerste lopen zowel Bill Gates als het World Economic Forum voorop met vaccinatie- en “duurzaamheids”-programma’s waarvan de gevaren duidelijk worden als deze termen met feiten worden vergeleken.

In samenwerking met de Verenigde Naties wil het WEF de menselijke bevolking terugdringen tot een duurzamer aantal, geschat op ongeveer twee miljard. Als dit alarmerend klinkt, is het belangrijk om te onthouden dat in 1974 in National Security Study Memo 200 – het “Kissinger Report” – werd aanbevolen dat de Amerikaanse regering een programma voor wereldwijde bevolkingsvermindering zou opzetten.

Dit werd het jaar daarop werkelijkheid toen president Gerald Ford National Security Order 314 ondertekende.

Zoals ik in januari van dit jaar al meldde, zou Kissinger de aanzet geven tot de oprichting van het World Economic Forum – precies het soort “internationale organisatie” waartoe het Kissinger Rapport opriep.

Een organisatie opgericht door een man wiens naam geassocieerd wordt met de dood van miljoenen wekt de argwaan die Larry Taunton zo fijntjes uitdrukt.

Vindt u het niet een beetje vreemd dat juist de mensen die we het meest zouden moeten vertrouwen met vaccins, de meest onmenselijke zijn?

In het geval van de COVID-“vaccins” wijst Ferguson op het werk van Dr. Chris Shoemaker die de alarmerende toename van hartspierontsteking en het schokkende waarschijnlijke sterftecijfer in de context van de nieuwe mRNA-injecties blootlegt.

“Hartspierontsteking werd vroeger bij één op de miljoen mensen vastgesteld,” citeerde Ferguson Shoemaker, “maar nu bij één op de vijf” – de “gevaccineerden.”

Van hen, zei Shoemaker, zal de helft binnen vijf jaar na vaccinatie overlijden. Hij citeerde Pfizer’s eigen documentatie over de introductie van het vaccin, waarin drie maanden lang elke week 100 mensen stierven. Die uitrol begon bijna drie jaar geleden, in december 2020.

Ferguson kwam tot de beangstigende conclusie dat alleen al in het VK “24 miljoen mensen zullen sterven in de komende twee jaar”.

Taunton en Ferguson herinnerden het publiek eraan dat dit niet hun ontdekking was, maar die van Shoemaker, wiens beweringen gebaseerd waren op gegevens die door Pfizer gepubliceerd waren, evenals een Zwitsers onderzoek dat een “veel hogere” incidentie van hartspierontsteking vond bij ontvangers van het “vaccin” dan eerder gedacht.

Een misdaadsyndicaat

Ferguson richt zich op het politieke systeem en zegt dat hij weinig vertrouwen heeft in Britse politici. Corruptie bestaat aan de top, zegt hij, waarbij hij wijst op het uitzonderlijke geval van de ongekozen Britse premier Rishi Sunak.

Het is alsof we worden bestuurd door een crimineel syndicaat,” zei Ferguson, eraan herinnerend dat de Britse premier “£500 miljoen” van zijn eigen geld had geïnvesteerd in Moderna, wiens enige huidige product een mRNA-COVID “vaccin” is.

Ondertussen verzekerde Sunak het Britse publiek dat de injecties “veilig en effectief” waren, ook al wist hij vrijwel zeker dat ze tot veel doden en gewonden zouden leiden.

Vreemd genoeg is de naam van Sunak’s offshore bedrijf “Theleme Partners” – een naam die bij onderzoek wijst op de occulte “religie” Thelema, opgericht door de beruchte Satanist Aleister Crowley.

“De mensheid zelf staat op het spel”

Ferguson gelooft dat de inzet niet hoger kan zijn, en hoewel de vijanden van de mensheid formidabel zijn, is hij er ook van overtuigd dat wanneer mensen zich bewust worden van deze agenda, ze ertegen zullen vechten en winnen.

Ferguson spreekt van een soort “populistische opstand” en wijst op gebeurtenissen in Zuid-Amerika, Canada en Europa om aan te tonen dat dit moment niet ver weg meer is.

Hij noemt de op de Neurenbergcode geïnspireerde protesten in Duitsland en campagnes zoals die van het Canadese Vrijheidskonvooi als voorbeelden van een groeiende trend naar weloverwogen en georganiseerd verzet tegen de anti-menselijke globalistische agenda.

Ik geloof dat mensen over de hele wereld aanvoelen dat er iets heel ergs aan de hand is in de wereld en dat het allemaal georkestreerd wordt door een centraal orgaan zoals het World Economic Forum.

Als we onze kant kunnen mobiliseren, informeren, uitrusten [en] aanmoedigen, kunnen we het een halt toeroepen.

Ik denk dat dat een groot verschil zal maken voor de vrijheid, niet alleen in mijn land of in uw land, maar over de hele wereld.

Wij winnen

Ferguson glimlacht als hij zegt dat “we de narratieve oorlog aan het winnen zijn”. Hij sluit het interview af met de belofte dat hij zichzelf zal fotograferen voor het standbeeld van William Wallace, wiens beroemde kreet “vrijheid” vereeuwigd werd door Mel Gibson in Braveheart.

Dit zijn twee mannen die weten wat er mogelijk is en wiens inzet voor de strijd inspirerend is. We zitten, zoals ze zeggen, midden in een informatieoorlog met een politiek idee dat zijn eigen volk als de vijand ziet die gepacificeerd of zelfs geliquideerd moet worden.

Schreeuw om vrijheid en geef de strijd nooit op. Zoals Ferguson en Taunton geloven, samen kunnen we winnen.

    Video Link: https://youtu.be/75oYd8GYF2E


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wij-zijn-aan-het-winnen-de-populistische-opstand-tegen-de-ontvolkingsagenda-van-de-globalisten-elite/


“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”

Dit is een anoniem gepost document van iemand die zichzelf Spartacus noemt. Omdat het anoniem is, kan ik geen contact met hem opnemen om toestemming te vragen voor publicatie. Dus ik heb even geaarzeld, maar het is gewoon het beste document dat ik heb gezien over Covid, vaccins, enz. Wie Spartacus ook is, ze hebben … Meer lezen over“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/vervloekt-zijt-gij-tot-de-hel-jullie-zullen-de-vrije-wereld-niet-vernietigen-en-jullie-nieuwe-wereld-orde-zal-er-niet-komen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...