vrijdag 22 september 2023

Kijk deze ‘mongool’ van het Pentagon enthousiast zijn dat ze lekker kunnen innoveren dankzij de dood van jonge mensen


De Amerikaanse staatssecretaris van Defensie Mara Karlin heeft gezegd dat het conflict in Oekraïne ‘waardevolle inzichten’ oplevert.

Ze vergeleek Oekraïne met een ‘laboratorium’ voor militaire innovatie, met name op het gebied van kunstmatige intelligentie en drones.

Wat een pleurisvolk

De waardevolle inzichten die worden verzameld in Oekraïne zijn net zo belangrijk als de gegevens die het Amerikaanse leger verzamelde tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak, zei Karlin woensdag tijdens een panel bij het Ronald Reagan Institute.

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger reageert woest: “Kijk die Amerikaanse (Pentagon) wapenindustrie-mongool enthousiast zijn dat ze lekker kunnen innoveren dankzij de dood van jonge mensen. Wat een pleurisvolk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Proeftuin

De Oekraïense oud-minister van Defensie Oleksi Reznikov noemde het conflict tussen Rusland en Oekraïne eerder ‘een kans voor westerse wapenfabrikanten’.

Defensiereuzen kunnen zien of hun wapens werken, hoe efficiënt ze zijn en of ze moeten worden aangepast, zei Reznikov in juli tegen de Financial Times. “De defensie-industrie kan zich geen betere proeftuin wensen.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...