vrijdag 22 september 2023

Terwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren

 september 22, 2023


Hebt u al gehoord over de overeenkomst die wereldleiders eerder deze week bij de Verenigde Naties hebben gesloten tijdens de “2023 SDG Summit”? Op maandag en dinsdag kwamen functionarissen van over de hele wereld samen in New York City om hun landen te verplichten om de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDGs) de komende 7 jaar volledig uit te voeren. Als u niet bekend bent met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, kunt u ze hier vinden. Ze zijn in wezen een blauwdruk voor hoe de globalisten willen dat de wereld bestuurd wordt. Zowat elk gebied van menselijke activiteit valt onder de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, en het zou de komende 7 jaar extreme maatregelen vergen om ze allemaal binnen de deadline te bereiken, schrijft Michael Snyder.

Maar dat was waar de “2023 Sustainable Development Goals-Summit” allemaal om draaide.

Leiders van over de hele planeet kwamen samen en beloofden alles te doen wat nodig is om die doelen op tijd te halen.

Ze noemen het “een nieuwe fase van versnelde vooruitgang”. Het volgende komt rechtstreeks van de officiële webpagina van de VN over deze top

De 2023 SDG-top vond plaats op 18-19 september 2023 in New York. Het markeerde het begin van een nieuwe fase van versnelde vooruitgang op weg naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen met politieke sturing op hoog niveau voor transformatieve en versnelde acties in de aanloop naar 2030.

De top, bijeengeroepen door de voorzitter van de Algemene Vergadering, markeerde de helft van de deadline voor het bereiken van de 2030-agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Het was het hoogtepunt van de week op hoog niveau van de Algemene Vergadering. De top was een reactie op de impact van meerdere en in elkaar grijpende crises waarmee de wereld wordt geconfronteerd en zal naar verwachting weer een gevoel van hoop, optimisme en enthousiasme voor de 2030-agenda opwekken.

De globalisten zijn echt van plan om de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te implementeren tegen de tijd dat de Algemene Vergadering van de VN in september 2030 bijeenkomt.

 

Dat is over slechts 7 jaar, en de klok tikt dus door.

Tijdens de “2023 SDG-top” hebben wereldleiders “een ingrijpende politieke verklaring aangenomen” waarin ze zich ertoe verplichtten om de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen binnen de komende 7 jaar te verwezenlijken

Bij de aftrap van de tweede helft van de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling hebben wereldleiders op de SDG-top 2023 vandaag een verstrekkende politieke verklaring aangenomen om hun gezamenlijke inzet te bevestigen om overal een einde te maken aan armoede en honger, ongelijkheden binnen en tussen landen te bestrijden en vreedzame samenlevingen op te bouwen die niemand achterlaten.

De goedkeuring van het 10 pagina’s tellende document, door de staatshoofden en regeringsleiders en hoge vertegenwoordigers die bijeen waren op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, kwam op een kritiek moment nu wereldwijde crises – waaronder gewapende conflicten, negatieve klimaateffecten en de aanhoudende gevolgen van de COVID-19 pandemie – de verwezenlijking van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) tegen 2030 bedreigen.

De “Politieke Verklaring” is 10 pagina’s lang, en u kunt hem hier zelf lezen.

Op de vijfde pagina van het document wordt ons verteld dat er een “dringende noodzaak is om de nodige acties te ondernemen om de achteruitgang te keren en de vooruitgang te versnellen om de 2030 Agenda te bereiken en de SDG’s te implementeren”.

Hoe zal het er dan uitzien als we “de vooruitgang versnellen” in de richting van die doelen?

Nou, zoals Paul Joseph Watson heeft gemeld, wordt er een snelheidslimiet van 30 km/u ingesteld op elke woonweg in Wales…

 

                       Video Link: https://youtu.be/Sq8mf6AYwaM

Hoe zou u zich voelen als elke weg in uw gemeente een snelheidslimiet van 30 km/u had?
Helaas zullen extreme maatregelen zoals deze binnenkort overal ter wereld worden ingevoerd.

De globalisten zijn absoluut vastbesloten om hun klimaatdoelstellingen te halen, en de rest van ons zal daar allemaal onder lijden.

Op de tiende pagina van het document dat de wereldleiders bij de VN net hebben aangenomen, wordt verwezen naar “de Top van de Toekomst in 2024“…

We zien uit naar de Top van de Toekomst in 2024 als een belangrijke gelegenheid om onder andere de implementatie van de 2030 Agenda en de SDG’s te versnellen.

Deze uiterst belangrijke bijeenkomst wordt slechts twee maanden voor de volgende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten gehouden.

Het is de bedoeling dat de VN-lidstaten op die bijeenkomst een zogenaamd “Pact voor de Toekomst” aannemen.

U kunt hier lezen over “de Top van de Toekomst” en het “Pact voor de Toekomst” op de officiële website van de VN.

Op die pagina geeft de VN openlijk toe dat een van de doelen van “de Top van de Toekomst” is om “een sterker internationaal draaiboek op te stellen voor complexe wereldwijde schokken, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de vergaderkracht van de Secretaris-Generaal in de vorm van een noodplatform”.

Ik heb al eerder geschreven over dit “noodplatform” dat wordt voorgesteld.

Het komt erop neer dat als er zich een grote “wereldwijde schok” voordoet, de Verenigde Naties de bevoegdheid krijgen “om ervoor te zorgen dat er een verenigd, wereldwijd antwoord op de crisis komt”.

 

Dus wat voor soort “wereldwijde schok” zou deze noodbevoegdheden activeren?

In een beleidsdocument van de VN dat enige tijd geleden werd gepubliceerd, wordt uitgelegd dat een toekomstige pandemie, een “belangrijke gebeurtenis in de ruimte” of zelfs “onvoorziene risico’s” allemaal in aanmerking komen.

Uiteindelijk kan zo’n beetje elke soort crisis gebruikt worden om de activering van dit nieuwe “Noodplatform” te rechtvaardigen.

En als het eenmaal geactiveerd is, zouden functionarissen bij de VN de macht hebben om de noodbevoegdheden die ze hebben gekregen voor onbepaalde tijd uit te breiden.

Het behoeft geen betoog dat dit een uiterst beangstigend voorstel is.

We willen absoluut niet dat de VN over de hele wereld noodbevoegdheden heeft die voor onbepaalde tijd verlengd kunnen worden.

Helaas staat de regering Biden volledig achter dit plan.

En in september volgend jaar zullen de VS instemmen met het “Pact voor de Toekomst”.

Dit is natuurlijk de reden waarom ze zich haasten om dit voor elkaar te krijgen.

Met Biden in het Witte Huis kunnen de globalisten hun agenda enorm vooruit helpen.

Maar zodra hij vertrekt, zal het een stuk moeilijker worden.

De tijd dringt dus.

Ik zou willen dat meer mensen in Amerika begrepen wat de globalisten proberen te doen, maar helaas praten de mainstream media hier helemaal niet over.

We leven in zulke gevaarlijke tijden, en degenen die onze vrijheden willen uithollen zijn absoluut meedogenloos.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/terwijl-bijna-niemand-keek-sloten-leiders-op-de-vn-een-7-jarige-overeenkomst-om-een-enkele-globale-agenda-uit-te-voeren/

 

Dreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief

Precies op tijd ontvouwt zich nu het plan van de globalisten voor een “Grote Reset” in real time. En voor alle duidelijkheid, het is allemaal al jaren geleden uitgestippeld en gepland – wat betekent dat het allemaal met opzet is, schrijft Ethan Huff. Veel mensen hebben het gemist, maar de Rockefeller Foundation heeft ons enkele … Meer lezen overDreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief

https://www.frontnieuws.com/dreigende-voedseltekorten-zijn-geen-toeval-zij-maken-deel-uit-van-een-gepland-globalistisch-reset-the-table-initiatief/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...