vrijdag 22 september 2023

Video: Deze professor kon zien wat er in de Pfizer-vaccins zat en is erg ongerust


Professor Phillip Buckhaults getuigde voor een commissie in de staatssenaat in South Carolina dat het coronavaccin van Pfizer vervuild is met kleine stukjes DNA.

Dit DNA zou de oorzaak kunnen zijn van ernstige bijwerkingen zoals dood door hartstilstand. Het DNA kan met behulp van de lipide nanodeeltjes een cel binnendringen en wordt vervolgens een permanent onderdeel van de cel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Trojaans paard

Dit DNA verschilt van het RNA omdat het permanent is en een leven lang meegaat. Professor Buckhaults heeft het DNA in de flesjes onderzocht. In sommige zaten heel veel deeltjes, in andere juist heel weinig. Pfizer gebruikt dus niet dezelfde doseringen.

Buckhaults is erg ongerust over de mogelijke gevolgen, aangezien al deze kleine stukjes DNA samen met het RNA zijn ingepakt in de lipide nanodeeltjes. Ze kunnen op deze manier als een Trojaans paard worden afgeleverd in de menselijke cel.

Zeer verontrustend

Het Wob-team heeft een samenvatting gemaakt van de presentatie van professor Buckhaults en voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Ook andere experts werden gehoord. Sommige getuigenissen zijn zeer, zeer verontrustend, zegt advocaat Carine Knapen. Ze wijst erop dat het hier gaat om experts met een lange staat van dienst, die echt weten waar ze het over hebben. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...