zondag 22 oktober 2023

Europarlementariër over asielplannen EU: ‘Deze waanzin moet stoppen’


Nederlanders staan in eigen land op de tweede plaats. Migranten krijgen voorrang bij het toewijzen van woningen, merkte Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op tijdens een rondetafelgesprek over de asielproblematiek.

Migranten krijgen gratis geld, een maandelijkse toelage, hoewel ze niet werken, voegde De Graaff toe. “Als het gaat om basisbehoeften worden Nederlanders behandeld als tweederangsburgers.”

Dat is het gevolg van wat hier gebeurt, merkte Europarlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) op. “De Europese Unie drukt migratie door,” zei hij. De turbo is aangeslingerd: de EU wil 50 miljoen nieuwe migranten vanuit de hele wereld naar West-Europa halen, vooral uit moslimlanden. “Er is sprake van een ideologische en politieke push.”

We moeten onszelf bevrijden

Premier Rutte moet migratie dus promoten. Hij moet migranten voorrang geven bij het toewijzen van huizen. Migranten staan op één, want de Europese Unie pusht migratie en dus moeten de lidstaten dat ook doen, lichtte Annemans toe. “We moeten onszelf bevrijden.”

Als dit zo doorgaat, raken onze kinderen in de minderheid en worden ze omringd door gewelddadige mensen die hen haten, waarschuwde Annemans. “We kunnen onze kinderen dit niet aandoen. Deze waanzin moet stoppen.” Het is nog niet te laat, we kunnen Europa nog redden, zei hij.

Gestoord idee

In Duitsland is het zelfs zo dat de overheid ngo’s financiert die migranten ophalen en naar Lampedusa brengen. Het lijkt erop dat de Duitse overheid op deze manier mensensmokkel faciliteert, zei De Graaff.

De Duitse Europarlementariër Bernhard Zimniok (AfD) noemde dit ‘een gestoord idee’. Dit besluit moet volgens hem zo snel mogelijk worden teruggedraaid.

Zimniok wees erop dat de migrantenstroom in Duitsland voor talloze problemen zorgt: de huizenmarkt wordt overspoeld, er wordt niet genoeg gebouwd en de prijzen schieten omhoog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

https://www.ninefornews.nl/europarlementarier-over-asielplannen-eu-deze-waanzin-moet-stoppen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...