dinsdag 31 oktober 2023

John Kerry eist dat burgers “klimaatherstel” betalen aan WEF om te herverdelen onder de rest van de wereld

oktober 31, 2023 

Biden’s klimaattsaar John Kerry heeft geëist dat Amerikaanse belastingbetalers de rekening betalen voor “klimaat herstelbetalingen” die betaald moeten worden aan globalistische organisaties, waaronder het World Economic Forum, voordat het geld wordt verdeeld onder ontwikkelingslanden in het “mondiale zuiden”.

Kerry wil dat miljarden aan Westers belastinggeld in het globalistische plan worden gepompt om zogenaamd “de planeet te redden” van de “opwarming van de aarde” en de armere landen te compenseren voor hun “verliezen,” schrijft Baxter Dmitry.

“Hoe kun je iemand recht in de ogen kijken en niet accepteren dat er schade is, dat er verliezen zijn?” vertelde Kerry aan The Guardian.

Globalistische elites en bureaucraten van de groene agenda uit ontwikkelingslanden hebben opgeroepen tot een zogenaamd “klimaatverlies- en schadefonds” dat betaald moet worden door ontwikkelde landen, waaronder de VS.

Volgens het plan zullen belastingbetalers uit Westerse landen die van oudsher veel broeikasgassen uitstoten, zoals de Verenigde Staten, enorme sommen geld doorsluizen via globalistische organisaties om ontwikkelingslanden en arme landen te compenseren voor de beweerde gevolgen van “klimaatverandering”, aldus Axios.

Verschillende vooraanstaande energie-experts hebben echter erkend dat het geld weinig meer zal doen dan de zakken van de ongekozen mondiale elite vullen en het narratief over de groene agenda van de globalisten financieren.

Tijdens de laatste klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) in 2022 gaven afgevaardigden gehoor aan de oproepen van milieuactivisten en kwamen ze in principe overeen om een “klimaatverlies- en schadefonds” op te richten.

Er is echter weinig vooruitgang geboekt bij het realiseren van die belofte nu de conferentie van dit jaar, bekend als COP28, dichterbij komt op de kalender.

Deskundigen zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat er tijdens COP28 een definitieve overeenkomst over het programma wordt bereikt.

Ondanks de overeenkomst om uiteindelijk een fonds op te richten, is er volgens Axios momenteel een impasse over de vorm die het moet aannemen.

Met name China, dat technisch gezien een “ontwikkelingsland” is in de ogen van de Verenigde Naties, hoeft volgens China Dialogue mogelijk niet aan het fonds bij te dragen.

De vrijbrief voor de Chinese Communistische Partij komt ondanks China’s rol als ’s werelds op één na grootste economie en grootste uitstoter van broeikasgassen in 2022.

In feite produceert China meer vervuilende uitstoot dan de rest van de top vijf vervuilers samen.

“Ik moet het ze nageven: ze blijven nieuwe en slimme manieren bedenken om rijkdom te herverdelen,” vertelde Tom Pyle, voorzitter van de American Energy Alliance, aan de Daily Caller.

Pyle zei dat de oproep aan de VS om substantieel bij te dragen aan het fonds een idee is dat “frivool en fantastisch” is.

Ondertussen heeft Biden’s “speciale presidentiële gezant voor het klimaat” John Kerry het idee verworpen dat zo’n fonds zou neerkomen op een vorm van klimaatherstel.

Volgens Climate Change News heeft Kerry aangegeven dat de oprichting van een “fonds voor klimaatverliezen en -schade” voor hem een prioriteit is voor COP28.

Larry Behrens, communicatiedirecteur van Power the Future, een groep die zich inzet voor energiebeleid, vertelde de Daily Caller dat deze “klimaatreparaties” niets meer zijn dan een “wereldwijde afpersing.”

“Het is geen verrassing om klimaatfanatici te zien vechten om wie het chequeboekje in handen heeft, want het verduisteren van belastinggeld is het zand waarop de groene agenda gedijt,” zei Behrens.

 “Linkse politici zoals Joe Biden en John Kerry hebben de geldkluis opengegooid voor hun klimaatmislukkingen hier in eigen land, en ze zouden niet geschokt moeten zijn dat de rest van de wereld ook een deel wil,” vervolgde hij.

“Deze klimaatreparaties zijn niets meer dan een wereldwijde afpersing georkestreerd door diegenen die leven met de misvatting dat geld het weer verandert.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/john-kerry-eist-dat-burgers-klimaatherstel-betalen-aan-wef-om-te-herverdelen-onder-de-rest-van-de-wereld/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...