donderdag 19 oktober 2023

Ontslagen topwetenschapper Erasmus MC haalt zijn gelijk: ‘Koopmans en haar instituut kunnen zich gaan schamen’


Microbioloog Rogier Louwen van het Erasmus MC, bekend van onder meer Ernst Kuipers en Marion Koopmans, stelde na uitgebreid laboratoriumonderzoek vast dat de PCR-test ‘zinloos’ is. Publicatie van zijn onderzoek werd tegengewerkt.

Daarnaast gaf hij een presentatie waarin hij liet zien dat het mRNA-coronavaccin bij muizen acute myopericarditis kan veroorzaken. In juni vorig jaar werd de wetenschapper na 22 jaar trouwe dienst op staande voet ontslagen.

Hij vocht zijn ontslag tevergeefs aan voor de rechter.

Gelijk

Louwen haalt nu zijn gelijk. Pfizer heeft namelijk in een persbericht aangegeven dat zijn mRNA-coronavaccin een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis met zich meebrengt, met name in de eerste week na vaccinatie.

“Tsja, ontslagen naar aanleiding onder andere van een presentatie […] en nu dit…” reageert hij.

Hij krijgt steun van moleculair bioloog Peter Borger. “Louwen was een topwetenschapper aan het Erasmus MC. Hij doorzag het Pharmaffia-narratief, stelde kritische vragen, toonde dat de PCR-test van Marion Koopmans en co. niet deugde als Covid-diagnosticum en werd als dank ontslagen!”

De verantwoordelijken moeten zich schamen

“De professor en haar instituut kunnen zich gaan schamen,” aldus Borger.

“De mensheid werd door gepolitiseerde Pharmaffia pseudowetenschap misleid. Vele levens hadden gered kunnen worden met patentloze medicatie. De verantwoordelijken moeten zich schamen,” zegt hij.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Wat was dit voor ‘pandemie’ dat wetenschappers zoals Rogier Louwen en artsen zoals Jan Bonte ontslagen moesten worden? Was er wel naar hen geluisterd, waren mensen veel eerder gewaarschuwd voor myocarditis en pericarditis na mRNA-vaccins.”


Bron: https://www.ninefornews.nl/ontslagen-topwetenschapper-erasmus-mc-haalt-zijn-gelijk-koopmans-en-haar-instituut-kunnen-zich-gaan-schamen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...