donderdag 19 oktober 2023

Klaus Schwab eist bevel dat Amerikaanse mannen en vrouwen oproept om voor globalisten te vechten in WO 3

 oktober 19, 2023

 

Schwab maakte de opmerkingen tijdens een evenement in Dubai eerder deze week, waar hij 600 zogenaamde deskundigen toesprak over het onderwerp “Rule the World”.

 

Als Schwab zegt springen, vraagt Biden hoe hoog.

Sinds wanneer heeft de VS “een verplichting” om buitenlandse oorlogen te voeren? schrijft Thepeoplesvoice.

En vergis u niet, de globalisten hebben grootse plannen om de hele wereld de komende jaren opnieuw vorm te geven.

De elite wil graag uw geld voor altijd naar het buitenland sturen en uw kinderen naar het buitenland sturen om in hun globalistische Wereldoorlog 3 te vechten. Laten we dat toe?

Lord Rothschild gaf toe dat zijn familie Israël creëerde als onderdeel van het grote masterplan tot een Derde Wereldoorlog – en nu speelt hun agenda zich voor onze ogen af.

De nuttige idioten in de mainstream media waren er snel bij om de aanval “Israëls 9/11” te noemen – en ze zaten dichter bij de waarheid dan ze zich ooit zullen realiseren.

Net als bij de 9/11 aanvallen was de regering medeplichtig en kregen militairen het bevel om niets te doen. En net als bij 9/11 wrijft de globalistische elite zich nu in de handen bij het vooruitzicht van nog meer oorlogen in het Midden-Oosten, nog meer devaluatie van valuta, nog meer verwaarlozing van het volk ten gunste van oorlog, dood en de globalistische agenda.

Ten tijde van de aanval op Israël waren veiligheidsexperts stomverbaasd en zeiden dat de Hamas-aanval nergens op sloeg en alle kenmerken droeg van een inside job. Nu weten we dat de Israëlische regering van tevoren wist van de aanvallen.

The Times of Israel, Associated Press en Al-Jazeera melden dat Egypte Israël 10 dagen voor de gebeurtenissen in het weekend waarschuwde voor een grote aanval vanuit Gaza, maar dat Israëlische functionarissen dit negeerden.

En nu weten we waarom de Israëlische strijdkrachten zeven uur nodig hadden om te reageren op de hulpoproepen van geterroriseerde burgers.

Hier is Lauren Witzke met meer informatie over het bevel tot terugtrekken dat door Netanyahu aan het Israëlische leger werd gegeven.

Iedereen die nog steeds twijfelt of de verborgen hand van de elite op dit moment de wereldgebeurtenissen orkestreert, zou deze Economist cover van 11 jaar geleden eens moeten bekijken.



Het tijdschrift Economist, dat in handen is van de Rothschilds, heeft een geschiedenis van het griezelig voorspellen van de toekomst met hun covers.

Laten we inzoomen op het detail bovenaan de afbeelding.


Hadden ze een tijdmachine?


De elite plant de toekomst en past zich aan aan hoe het publiek op hun plannen reageert.

Wie zijn geschiedenis kent, begrijpt dat de Rothschilds al eeuwenlang de soevereiniteit van Palestina proberen op te eisen. In 1829 boden zij het enorme fortuin van 35 miljoen piasters aan de Turkse sultan aan.

Nu doen ze hun zet, op precies dezelfde manier als Albert Pike ons vertelde in zijn fundamentele Illuminati-tekst die hij al in 1871 publiceerde.

Dat klopt, de gebeurtenissen die zich nu voor onze ogen afspelen, waren al eeuwen in de maak.

Klaus Schwab maakte geen grapje toen hij zei dat hij de kabinetten van de Westerse democratieën was binnengedrongen en zijn marionetten had aangesteld.

Biden staat volledig achter de agenda en is vastbesloten om zijn rol te spelen in de Derde Wereldoorlog van de elites.

Vraag uzelf eens af of Biden de situatie nog erger zal maken als hij deze week een reis naar Israël maakt, waarvan CNN zelfs toegeeft dat het een reis met een “hoge inzet” is.

Reken maar van yes.

Geweld roept meer geweld op. De elite is vastbesloten om de mensheid op een race naar de bodem te sturen, terwijl zij rijker worden, de strop om de nek van de mensheid aanhalen en hun lang geplande agenda voor de Derde Wereldoorlog en een regering van één wereld ten uitvoer brengen.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3qbtis-klaus-schwab-signs-order-drafting-us-men-and-women-to-fight-for-globalists-.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-eist-bevel-dat-amerikaanse-mannen-en-vrouwen-oproept-om-voor-globalisten-te-vechten-in-wo-3/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...