zondag 19 november 2023

Arts heeft slecht nieuws voor mensen die recent gevaccineerd zijn


We zien een recordaantal hartstilstanden bij jonge mensen en sporters, zei arts Peter McCullough in een interview met Maria Zeee.

In sommige gevallen bleek tijdens de autopsie dat ze myocarditis, een ontsteking van de hartspier, hadden, in veel andere gevallen niet. Hoe dan ook: er was iets mis met hun hart.

Verbijsterend

De cardioloog verwees naar een paper van Takehiro Nakahara en collega’s, die onderzoek hebben gedaan naar 700 mensen die het vaccin hebben genomen en 300 ongevaccineerden.

Hij legde uit dat het hart vrije vetzuren nodig heeft als brandstof. Als het hart opeens overschakelt van vrije vetzuren op glucose, is dat een teken dat het niet in orde is. Nakahara ontdekte dat het hart van vrijwel alle gevaccineerden was overgeschakeld op glucose. “Dat is verbijsterend.”

Geen normaal hart

Bij mensen die ook een zere arm hadden, waren de veranderingen nog ingrijpender. Bij de ongevaccineerden was er niets aan de hand, aldus McCullough. De veranderingen waren zes maanden na vaccinatie nog zichtbaar.

“Het lijkt erop dat vrijwel niemand die een vaccin heeft genomen, een normaal hart heeft.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...