woensdag 10 januari 2024

Het probleem is zo klaar als een klontje

 woensdag, 10 januari 2024 10:14   Hits: 3685

 kruipen voor Israël   Misschien zouden onze politici zich eens bezig moeten houden met zaken waar het echt om draait.

Maar, helaas dat durven ze dat niet en een voormalig Amerikaanse president legt uit waardoor dat komt.


Wij schrijven al heel lang over het lot van de Palestijnen en hoe ze systematisch worden uitgeroeid en verdreven van het land waar ze woonden.

Zo schreven wij in januari 2017:

En om helemaal duidelijk te maken dat de Palestijnen binnenkort niet meer zullen zijn dan een vage herinnering heeft Donald Trump laten weten een vertegenwoordiging van illegale Israëlische kolonisten uit te nodigen voor zijn inhuldiging op 20 januari.

De Palestijnen worden systematisch van de kaart geveegd, van hun land verdreven en waar mogelijk uitgeroeid zoals je dat zou doen met ongedierte.

 geroofd land van Palestijnen

Sinds het moment dat wij dat scchreven is het allemaal nog veel erger geworden, met daarbij nu de recente nog steeds voortdurende genocide.

Israël is erin geslaagd om in de afgelopen paar maanden meer dan 10.000 kinderen te vermoorden.
Dit heeft niets met oorlog te maken of met zelfverdediging. Hier zijn gewetenloze monsters aan het werk. De wereld kijkt toe, de politici kijken toe en niemand doet iets.

Er is inmiddels een portaal opgezet waar mensen bewijs van de genocide in Gaza kunnen indienen bij het ICC. Iedereen kan bewiijs uploaden, inclusief video's en afbeeldingen.

Waarom dat zo is, is al heel lang bekend en wordt in de volgende video heel duidelijk gemaakt door de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter. Deze opname dateert uit 2007.

Tekst loopt door na de video.


Voor hen die niet helemaal begrijpen wat er eigenlijk allemaal gebeurt met betrekking tot de Palestijnen kan de volgende video verhelderend werken.

Vroeger kwamen de Romeinen tot in Engeland en wat zou er gebeuren als Italianen nu de huizen van Britten komen opeisen vanwege ‘historische rechten’?

   
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...