woensdag 10 januari 2024

“Smoking Gun bewijs” toont aan dat Covid-prikken “ontworpen om te doden” zijn

januari 10, 2024

    Ministerio de Defensa del Perú / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Een vooraanstaande Amerikaanse advocaat heeft “smoking gun bewijs” gepresenteerd waaruit blijkt dat Covid mRNA injecties “ontworpen zijn om zoveel mogelijk mensen te doden.”

Advocaat Thomas Renz legde een explosief bewijs bloot dat lijkt te bewijzen dat de injecties werden ontwikkeld als een ontvolkings “wapen…

Renz bekeek de ‘Guidance for Industry’ documenten van de Amerikaanse Food and Drug Administration (“FDA”) en ontdekte wat volgens hem “smoking gun bewijs” is van moord met voorbedachten rade, schrijft Hunter Fielding.

“Er is geen andere conclusie die ik kan trekken… Dit is het bewijs dat aantoont dat ze wisten dat de gentherapieproducten die ze vermomden als ‘vaccins’ het vermogen hadden om af te shedden, kanker te veroorzaken en te doden,” zei hij.

Tom Renz werd al vroeg in het Covid-tijdperk bekend door het leiden van federale rechtszaken in zes Amerikaanse staten die de lockdown, de maskermandaten en de veiligheid van vaccins aanvochten. Hij werkt via het advocatenkantoor ‘Renz Law’ en publiceert regelmatig artikelen op zijn Substack-pagina getiteld ‘Tom Renz’s Newsletter’.

In een artikel van eergisteren begon Renz met uit te leggen dat de covid-vaccins geen vaccins zijn. “Het is essentieel dat mensen begrijpen dat de covid-19 injecties gentherapie zijn,” schreef hij.

Vervolgens leidde hij zijn lezers door het bewijs dat de Amerikaanse autoriteiten wisten dat ontvangers van covid-injecties zouden kunnen shedden naar anderen, inclusief degenen die geen toestemming hadden gegeven om gevaccineerd te worden.

Renz liet vervolgens zien hoe ze in 2006 wisten dat deze injecties kanker zouden veroorzaken, wat bevestigd werd door een onderzoek uit 2023 naar mensen met zogenaamde “long covid”.

Alsof hun criminaliteit nog niet genoeg was, belichtte Renz een wetenschappelijk artikel waaruit bleek dat hun voorgestelde oplossing voor het probleem dat ze hadden gecreëerd – de kanker die wordt veroorzaakt door covid-injecties – een ander gentherapieproduct is waarvan de ontvangers ook het potentieel hebben om door middel van shedding ziektes bij anderen te veroorzaken.

Het wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizen

 

“Dit toont samenzwering,” concludeerde Renz.

Renz waarschuwt het publiek al enige tijd dat de zogenaamde “vaccins” eigenlijk gentherapieproducten zijn.

Big Pharma en wereldwijde overheden wisten dat deze gentherapieproducten kanker konden veroorzaken, zelfs jaren na de injectie, schreef Renz.

Een document dat opnieuw werd gepubliceerd door de FDA, HHS en CBER in 2006 toonde aan dat gentherapieproducten het risico in zich dragen van nadelige effecten op de normale celfunctie, die maanden of jaren kunnen worden vertraagd, en de integratie van genetisch materiaal in het genoom van de ontvangers:

Onderzoekssubjecten die worden blootgesteld aan gentransfertechnologie kunnen het risico lopen op vertraagde ongewenste voorvallen … persistente biologische activiteit kan nadelige effecten hebben op de normale celfunctie, waardoor proefpersonen het risico lopen op de ontwikkeling van ongewenste bijwerkingen, waarvan sommige maanden of jaren vertraagd kunnen zijn.

Factoren die het risico op vertraagde ongewenste bijwerkingen na blootstelling aan genoverdrachttechnologie waarschijnlijk verhogen, zijn persistentie van de virale vector, integratie van genetisch materiaal in het genoom van de gastheer, verlengde expressie van het transgen en veranderde expressie van de genen van de gastheer … Integratie van genetisch materiaal van een virale vector in het genomisch DNA van de gastheercel verhoogt het risico op kwaadaardige transformatie.

Langdurige expressie van het transgen kan ook geassocieerd worden met risico’s op lange termijn als gevolg van ongereguleerde celgroei en kwaadaardige transformatie, auto-immuunachtige reacties op zelfantigenen en onvoorspelbare ongewenste voorvallen. Een veranderde expressie van de gastheergenen kan ook resulteren in onvoorspelbare en ongewenste biologische gebeurtenissen. [Nadruk toegevoegd].

Guidance for Industry: Gene Therapy Clinical Trials – Observing Subjects for Delayed Adverse Events, november 2006, blz. 2 en 3.

Nieuwe studie brengt mainstream media in paniek: Ongevaccineerden hebben nauwelijks ernstig covid ziekteverloop

 

Kwaadaardige transformatie” is het proces waarbij cellen de eigenschappen van kanker krijgen. Met andere woorden, wanneer cellen worden omgezet in kankercellen.

De factcheckers zullen je vertellen dat de injecties je DNA niet beïnvloeden of veranderen, schreef Renz. “Dat is duidelijk niet waar.”

In aanvulling op het bovenstaande, wees Renz op een studie uit 2023 waarin het cellulaire DNA van mensen die lijden aan “long covid” werd geanalyseerd.

De auteurs vonden genen die uniek zijn voor het Pfizer covid BNT162b2 “vaccin” in de bloedcellen van de deelnemers. “Hun bevindingen bewijzen dat mRNA covid-vaccins permanent integreren in het DNA van sommige covid-gevaccineerde mensen,” zei hij. Hij vervolgde:

“Simpel gezegd wisten de regelgevende instanties dat deze producten konden integreren in het genoom van de gastheer, kanker (kwaadaardige transformatie), auto-immuunziekten en bijwerkingen konden veroorzaken jaren na het feit. Bedenk ook dat zelfs als deze producten niet integreren in het genoom, de voortdurende blootstelling als gevolg van shedding (zoals hierboven besproken) het risico op kanker kan verhogen.”

De Covid-injecties zijn ontworpen om te doden

Deze injecties zijn ontworpen als moordmachines en werden gedistribueerd in de wetenschap dat ze sheddng zouden veroorzaken en mensen zouden doden, schreef Renz.

“Ze creëerden een gentherapieproduct, brachten het op de markt als een ‘vaccin’ en bedachten, dwongen, kochten om en logen om het in zoveel mogelijk armen te krijgen.

Ze wisten dat het kanker kon veroorzaken – jaren na de injectie – en nu er een epidemie van kanker is, hebben ze verbazingwekkend genoeg een ‘oplossing’ klaarliggen,” voegde hij eraan toe.

En “hun oplossing is een ander gentherapieproduct dat shedding veroorzaakt!”.

Als bewijs haalde hij een artikel aan dat in 2015 werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature Cancer Gene Therapy waarin stond:

Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

 

Het snel veranderende gebied van gentherapie belooft een aantal innovatieve behandelingen voor kankerpatiënten. Vooruitgang op het gebied van genetische modificatie van kankercellen en immuuncellen en het gebruik van oncolytische virussen en bacteriën hebben geleid tot talloze klinische proeven voor kankertherapie, waarvan er verschillende zijn doorgegaan naar een vergevorderd stadium van productontwikkeling.

Dit artikel bespreekt de verschillende soorten CGT [Cancer gene therapy] kankerproducten die OCTGT [Office of Cellular, Tissue and Gene Therapies] reguleert …

CGT-producten brengen de mogelijkheid van shedding van virussen of bacteriën met zich mee, d.w.z. uitscheiding/afscheiding van virale deeltjes of bacteriën die op andere personen overgedragen kunnen worden. Hoewel virussen en bacteriën op basis van producten mogelijk niet zo besmettelijk of virulent zijn als de oorspronkelijke stam van een virus of bacterie, geeft de mogelijkheid van overdracht aanleiding tot bezorgdheid over de veiligheid. Een analyse van gegevens van patiënten in klinische gentherapietests toonde aan dat shedding van virale vectoren in de praktijk voorkomt en voornamelijk wordt bepaald door het type vector en de toedieningsroute van de vector. Een kwalitatief model dat in de studie wordt gepresenteerd kan helpen bij het bepalen van het risico op uitscheiding via de verschillende uitscheidingsroutes.

Husain, S., Han, J., Au, P. et al. Gene therapy for cancer: regulatory considerations for approval. Cancer Gene Ther 22, 554–563 (2015). https://doi.org/10.1038/cgt.2015.58

Dit gaat verder dan een gebrek aan geïnformeerde toestemming, schreef Renz.

“Dit toont een samenzwering.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/smoking-gun-bewijs-toont-aan-dat-covid-prikken-ontworpen-om-te-doden-zijn/

 

 

“Alarmerend en hartverscheurend” letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory

Volgens een bekende leider in de vroege medische behandelingen van COVID-19 is er “afdoend bewijs” geleverd dat “klinisch significante vervelling” van de mRNA-vaccins van de gevaccinnerde naar de ongevaccineerde inderdaad een realiteit is, schrijft Patrick Delaney. Dr. Pierre Kory, die het gebruik van het “wonderbaarlijke” ivermectine voor de behandeling van COVID-19 hielp pionieren en hardnekkig … Meer lezen over“Alarmerend en hartverscheurend” letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...