dinsdag 9 januari 2024

Russisch leger verklaart dat Covid-pandemie strategische operatie was om de mensheid onder controle te houden

 januari 9, 2024

De Covid-pandemie was helemaal geen pandemie, maar een wereldwijde strategische operatie om de mensheid onder controle te krijgen die al tientallen jaren in de planning zat.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dit komt rechtstreeks uit Moskou, het resultaat van een onderzoek van de Russische militaire inlichtingendienst naar de werkelijke oorsprong van de pandemie en naar de schuldigen van deze misdaad tegen de mensheid, schrijft Baxter Dmitry.

De mainstream media, die loyaal zijn aan de mondiale elite, zijn vastbesloten om deze informatie onder het tapijt te vegen. En dat is geen wonder, want de bevindingen van de Russische militaire inlichtingendienst bewijzen dat de mainstream media en westerse regeringen het volk al jaren hersenspoelen met nepnieuws en gevaarlijke desinformatie.

Volgens de Russische generaal “is dit coronavirus en de zogenaamde pandemie helemaal geen pandemie. Het is een wereldwijde strategische operatie om de mensheid te controleren. De zionisten en de financiële machten van deze wereld willen de bevolking reduceren! Ze willen ongeveer 100 miljoen van henzelf en ongeveer een miljard om hen te dienen.”

De Covid-pandemie was gewoon de laatste in een lange reeks van globalisten zwendelpraktijken, ontworpen om mensen angst aan te jagen en geleidelijk hun vrijheden af te nemen.

Het World Economic Forum heeft toegegeven dat de pandemie een generale repetitie was voor een veel grotere wereldwijde catastrofe. Volgens Schwab zullen de miljarden schapen die zich hielden aan de draconische lockdown beperkingen en vaccinmandaten ook voldoen aan het komende sociale kredietscore schema.

We hebben nieuws voor Klaus Schwab en zijn trawanten in het WEF. De mensen worden wakker en zullen zich niet neerleggen bij toekomstige globalistische dictaten.

Uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is

 

In 1999 liet Bill Gates een spel maken voor Microsoft Windows genaamd “Omikron.” Het ging over demonen die zich voordeden als mensen om hun zielen te oogsten.

Klinkt Omikron bekend? Ja, zoals de Covid-variant. Je weet wel, de variant die de elite gebruikte als excuus om mRNA-vaccins verplicht te stellen en de planeet in een gevangenis te veranderen.

De elite heeft hun plannen voor de mensheid al tientallen jaren voorspeld. Het heet voorspellend programmeren, of Openbaring van de Methode.

Dit concept is afkomstig uit oude Rozenkruisersteksten en verklaart waarom de elite de massa’s blootstelt aan duistere realiteiten, vaak op een verhulde en slinkse manier, om impliciete acceptatie van de massa’s te krijgen.

Zodra deze verborgen waarheden stilletjes en op bedrieglijke wijze aan het publiek worden onthuld en op algemene apathie en onverschilligheid worden onthaald, worden ze genormaliseerd en ingebed in het collectieve onbewuste van de samenleving. Neem bijvoorbeeld de sluipende agenda van de wereldwijde elites om kinderen te seksualiseren en pedofilie te normaliseren.

We worden al jaren gewaarschuwd voor dit proces en nu kan iedereen die oplet het voor zijn ogen zien. Sommige occultisten vergelijken dit normalisatieproces met het alchemistische “Great Work” waarbij de wereld wordt “getransmuteerd” volgens de wil van de occulte elite.

Er is slechts één probleem voor de globale elite en hun occulte rituelen. Wij, de mensen, worden wakker en stemmen niet meer in met hun duistere Satanische agenda.

We kunnen niet toestaan dat de globalisten en Big Pharma bedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite deze misdaad al tientallen jaren heeft gepland en ze vastbesloten zijn om de wereld te ontvolken, is het tijd om hen ter verantwoording te roepen.

Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

 

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v45nn5q-russia-declares-covid-pandemic-was-strategic-operation-to-control-humanity.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.   

https://www.frontnieuws.com/russisch-leger-verklaart-dat-covid-pandemie-strategische-operatie-was-om-de-mensheid-onder-controle-te-houden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...